In deze tweedaagse Training Zijnsoriëntatie ga je begrijpen hoe belangrijk het is jezelf centraal te stellen in je leven en hoe uitdagend dat eigenlijk is. Je gaat zien hoe je gewend bent dat niet te doen en wat dat voor effecten heeft. Hoe kun je compleet in verbinding blijven met jezelf, terwijl je in verbinding bent met een ander? Dat is één van de wezenlijke vragen waar het om gaat. De diepte van een contact met een ander wordt  immers  bepaald door de diepte van het contact met jezelf.

Behalve dat je meer zicht krijgt op jezelf, krijg je in deze training ook handvatten hoe je de verbinding met jezelf op een natuurlijke manier versterkt, bijvoorbeeld door bepaalde vormen van persoonlijke beoefening die na deze training mogelijk worden.

Daarvoor is het ook belangrijk dat je  zicht krijgt op wie jij in essentie bent en hoe je de natuurlijke verbinding met jouw essentie in zekere mate bent kwijt geraakt. De mate van bijvoorbeeld onzekerheid of onrust in jezelf duidt daarop. In de training worden mogelijkheden aangereikt om de verbinding met jouw essentie en jouw essentiële kwaliteiten zoals vreugde, kracht, liefde, schoonheid te herstellen of te verdiepen. Je krijgt oefeningen aangeboden waar je thuis mee verder kunt.

Gevorderdengroep-1-Hoofdfoto2

Je leert dus allerlei zijnsgeoriënteerde oefeningen kennen in deze tweedaagse training. Diverse Relatie-oefeningen krijg je aangeboden, Lichaamsgerichte oefeningen, Visualisatie, Meditatie, enz.

Deze tweedaagse training vormt ook een bijzonder goede voorbereiding op de Opleiding Zijnsoriëntatie, waaronder de professionele Coachopleiding Zijnsoriëntatie.

Praktische Zaken

Leiding:

Data en tijd:

Zaterdag 2 december en zondag 10 december 2017 van 10.00 uur tot 17.30 uur

Locatie:

Centrum Zijnsoriëntatie
Utrechtseweg 133
3702 AC Zeist
Nederland

Kosten:

  • Privé: € 190,00
  • Zakelijk: € 240,00
Ik wil mij aanmelden

  • Van welke Tweedaagse Training in Zeist wil je de brochure ontvangen?
  • Ruimte voor vragen of opmerkingen