Dans Drieluik Grounding, Strengthening, Connecting

Drieluik

Doe mee met dit Dans Drieluik en laat je verrassen door hoe je lichaam in beweging komt door de sfeer, de tonen en het ritme van de muziek. In deze workshopreeks van 3 dagdelen maak je via beweging weer contact met je levensenergie en versterk je de verbinding met jezelf en met je omgeving. Dans helpt je uit je hoofd te komen en te landen in je lichaam. Dansen wordt daarmee een meditatie in beweging en doet je de voelende staat ervaren. Zo kun je de hectiek van het dagdagelijkse loslaten en je lichaamsbewustzijn vergroten. Zeker in deze speciale tijd waarin we veel vanuit huis achter een scherm werken is de kans groot dat je minder aandacht hebt voor wat er in je leeft.

Dans

In deze workshop staat de dans centraal. Een vast onderdeel is de danswave die langzaam wordt opgebouwd via verschillende soorten muziek. We gebruiken naast dans ook lichaamswerk en Zijnsgeoriënteerde oefeningen om verdiepend werk te doen. Alles wat we doen kent een meditatieve basis waardoor je vanuit een andere plek in jezelf tevoorschijn kan komen. Je gaat voelen wat er in jou leeft en maakt contact met Zijnskwaliteiten zoals vreugde, rust, ruimte, levendigheid of kracht.

Thema’s

De thema’s van dit drieluik in dagdelen zijn: Grounding, Strengthening en Connecting. Elk dagdeel staat een thema centraal. We beginnen met aandacht geven aan jouw fundament, met name je benen en je bekken. Je gaat voelen dat je gedragen wordt door de aarde en er ontstaat een gevoel van stevigheid en helderheid. Het tweede thema is kracht en jouw wil, waarbij we ons richten op het buikgebied. Daarna volgt het hart, de plek van liefdevol aanwezig zijn in contact met jezelf en in verbinding met anderen.

Praktische Zaken

Leiding:

Data en tijd:

Op 3 dagen in juni en juli 2021:
Zondag 13 juni,
Zondag 27 juni en
Zondag 11 juli 2021

Van 10.00 tot 15.00 uur.

Locatie:

Centrum Zijnsoriëntatie
Utrechtseweg 133
3702 AC Zeist
Nederland

Kosten:

  • € 165,00

(voor alle drie workshops)

Ik wil mij aanmelden

  • Ruimte voor vragen of opmerkingen