Voor ieder die meer ontspanning wil vinden in het gewone bestaan.
Voor ieder die meer kwaliteit in zijn leven wil ervaren.
Voor ieder die meer in het Hier en Nu wil zijn.
Voor ieder die meer wil leven in plaats van geleefd worden.

Een dag van ONT-MOETING in de breedste zin van het woord. Een dag om je zielskracht te begroeten.

Deze dagworkshop steunt op twee pijlers: AANDACHT en ADEM. De adem zal in allerlei opdrachten terugkomen als een rode draad die je kunt gebruiken om meer bij jezelf te blijven. Net zoals je ook steeds weer de aandacht leert bepalen bij alles wat we gaan doen.

Elke bewuste ademhaling brengt je direct in het Hier en Nu. Het echte contact hiermee brengt een wezenlijke ONTMOETING met jezelf, met de ander en met de wereld om je heen tot stand. Adem is de bron van onze levensenergie. Hij verbindt ons met het leven en met ons ZIJN in spirituele zin.

In deze bewuste ont-moeting kom je meer over jezelf te weten. Veel van ons doen en laten wordt bepaald door ons onderbewuste. Open aandacht en ademoefeningen kunnen dit helderder maken. We kijken naar overtuigingen die je wereldbeeld medebepalen. Soms functioneel, soms je kleiner houdend dan goed voor je blijkt. Je wordt je bewuster van de automatische piloot, waarmee je de dingen doet. Je gaat herkennen dat dit steeds weer tot dezelfde uitkomst leidt.

Wanneer inzicht ontstaat in de werking van oude patronen is verandering mogelijk. Ont-moeten kan dan ook inhouden dat je vanuit je heldere bewust-Zijn loslaat en niet langer iets moet van jezelf. Je hoeft niet langer meer mee te gaan in gevoelens en emoties. De adem biedt hierbij ondersteuning.

Het lichaam is bij dit alles een belangrijke bron van informatie. Door aandachtgerichte oefeningen ga je eerder de signalen van je lichaam herkennen.

Quantum Light Breath

Een belangrijk onderdeel van de dag bestaat uit de ademmeditatie Quantum Light Breath. De QLB werd door Jeru Kabbal speciaal voor de gehaaste westerse mens ontwikkeld. Hij combineerde de oude Vipassana meditatie met helende muziek en moderne ademhalingstechnieken. Het is een krachtige techniek die je direct in het Hier en Nu brengt. De QLB elimineert oude patronen, stress, spanning en zorgen op een makkelijke manier. Natuurlijke energie kan gaan stromen en je talenten krijgen de ruimte.

Leiding

Moeilijkheden op haar levensweg (een levensechte training) waren juist de opening om nieuwe dingen te ontdekken. Het bracht haar in contact met haar intuïtieve en spirituele kant. Ze is cursussen en opleidingen gaan volgen om deze kwaliteiten verder te ontwikkelen. Itie volgde de opleiding tot Clarity Proces therapeut bij Jeru Kabbal. Meer hierover op www.jerukabbal.com en www.tsuki.nl Ook volgde ze de opleiding “Spirituele Genezing vanuit Psychosofia.” Psychosofia betekent letterlijk: “Wijsheid van Geest”. Zie ook  www.ver-vgp.nl Verder vele cursussen op het gebied van healing, aura en chakra’s, NLP,  intuïtie, innerlijk kind en de Helende Reis van Brandon Bays.  Itie begeleidt vanaf 1992 mensen op het vlak van transpersoonlijke groei en healing, individueel en groepen. Ze geeft diverse cursussen vanuit het Clarity Proces, Meditatiegroepen QLB ademmeditatie, de cursus “ Door Mindfulness naar Mindful Leven”, de training Mindfulness en diverse workshops met als verbindend thema bewustwording. Itie geniet ervan haar kennis, intuïtie en ervaringen te kunnen delen met anderen. Haar vroegere opleidingen en werkzaamheden in het onderwijs komen daarbij ook nu goed van pas. Ze weet jongeren en volwassenen te inspireren en wordt door hen ook weer geïnspireerd. De lichtheid die ze zelf is gaan ervaren wenst ze iedereen toe.

Zie ook www.praktijklevenskracht.nl

Reacties van deelnemers

“Itie geeft speels en tegelijk professioneel handreikingen om in je eigen kracht te komen. Ik vond het ook mooi hoe ze iedere deelnemer individuele aandacht gaf en tegelijk ook de groep met elkaar verbond. De positieve flow is mij nog dagen daarna bij gebleven.”

“In verbinding met je hart: mooie workshop, geeft veel energie. Ik vond de workshop, om het in 1 woord samen te vatten, MOOI. Mijn thema was loslaten van zoon en ouders, vanuit het hart. Dank voor je liefdevolle aandacht en je ziet mij vast nog wel eens.”

“Jouw kwaliteit om mensen weer dichter bij zichzelf te brengen is me in het bijzonder bijgebleven.”

“Nog steeds ervaar ik de kracht van beelden uit de geleide fantasie. Voor mij was Itie een medium, die mij hielp diep in mezelf te komen.”

“Een complex van voor het hartchakra kenmerkende ervaringen.”

“Ik heb handvatten meegekregen om meer vanuit mijn hart te Doen en te Leven.”

“Door volledig te ademen kun je je hart bereiken. Het geeft inzicht en helpt los te laten. Nieuwe energie, zelfvertrouwen en levenslust.”

“Het is fijn om een dag met mensen samen te zijn die je (nog) niet kent en dan toch zoveel liefde te ervaren. En je veilig te voelen. Het was een gezellige, verrassende en bijzondere dag vol wijsheden en inzichten om weer mee  verder te kunnen. Bedankt  Itie”

“Wat deze dag mij heeft gebracht:
– hoe fijn het is te ervaren dat denken kan stoppen
– hoeveel ruimte mijn adem & hart heeft en nog meer kan krijgen
–  en ik voelde mijn essentie nu: stevigheid geven aan rijk hart
–  dank voor jouw wijze, ervaren, hier & nu beleving
– voor het geven van licht.”

“In de workshop “Kom in je eigen kracht’ werd me al snel duidelijk dat er veel manieren zijn om je bewust te worden dat je zelf kunt kiezen om je goed te voelen.”

“De rust die je uitstraalt, je warme persoonlijkheid en je hartelijkheid heb ik heel erg gewaardeerd.”

“Bij Itie heb ik geleerd veel meer op mezelf te vertrouwen. Ik heb geleerd om openstaan en de steun te voelen van een groter iets. Ik ben een aantal moeilijke gesprekken aangegaan, welke mij heel veel hebben opgeleverd. Hierdoor is het vertrouwen in mezelf toegenomen. Ik voel me minder afhankelijk van de goedkeuring van anderen. Ik heb veel meer leren inzien, dat het leven een proces is, waarin je van elke ervaring leert. Dat dingen die gebeuren, je iets te zeggen hebben, voor je volgende stap.”

“Ik heb Itie ervaren, als een warme persoon, die de juiste vragen stelt, om een proces op gang te laten komen. Samen met haar heb ik leren kijken naar het hier en nu. ”

“Ik heb ontdekt dat, hoe belangrijk het hier en nu is. Hier en nu is het leven. Niet het verleden en de toekomst.”

Praktische Zaken

Leiding:

Datum en tijd:

Zondag 18 maart 2018 van 10.00 tot 17.30 uur

Gratis Open Avond:

Maandag 15 januari 2018 van 19:30 tot 21:30 uur.

Locatie:

Centrum Zijnsoriëntatie
Utrechtseweg 133
3702 AC Zeist
Nederland

Kosten:

  • € 110,00
Ik wil mij aanmelden