Een Zijnsgeoriënteerd perspectief op AD(H)D coaching

Wat betekent “Worden wie je Bent” als je AD(H)D hebt? Is “Rusten in Zijn” wel mogelijk als je een geboren ‘druktemaker’ bent? En brengt “Doen wat je ècht wil” je wel een steek verder als je met je ADD als onverbeterlijke dromer door het leven gaat? En zo ja, hóe dan?

Wat – wanneer?

Tijdens het webinar AD(H)D van binnenuit! dat op 26 april gegeven gaat worden, doen we uit de doeken hoe er vanuit diverse perspectieven naar AD(H)D – en bovenstaande vragen – gekeken kan worden. Zoals:

  • het psychiatrische perspectief van ADHD als stoornis door een afwijkende hersenontwikkeling; – of specifieker:
  • het functionele perspectief als een gebrek – in het besturingssysteem van je bewustzijn;
  • het psychologische perspectief als gevolg van vroegkinderlijk trauma en gevolgschade;
  • het belevingsperspectief als voortdurende ‘drukte in je hoofd’.

Allemaal waar – maar welk perspectief zet mensen met ADHD uiteindelijk in hun kracht? In hun bijzondere kracht? Wat levert een integratie van al deze perspectieven dan op? Als we dat nu eens  benaderen vanuit een positief-humanistisch en spiritueel mensbeeld zoals we dat kennen vanuit de Zijnsoriëntatie?

Het een en ander legt de basis voor een integrale Zijnsgeoriënteerde visie op AD(H)D coaching en heling. Een die een antwoord biedt op bovenstaande vragen.

Voor wie?

Dit seminar is bedoeld voor iedereen die persoonlijk of professioneel geïnteresseerd is in de begeleiding van mensen (of zichzelf) met ADD of ADHD.

Door wie?

Het webinar wordt gegeven door Gerphil Kerkhof. Hij is Zijnsgeoriënteerd therapeut/coach gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met ADD (al dan niet met de H van hyperactiviteit). In oktober 2018 kreeg hij zelf de diagnose ADD. Sindsdien heeft hij een reeks aan artikelen over ADD geschreven en inmiddels tientallen mensen met ADD begeleid naar meer zelfacceptatie, zelfliefde en zelfbewustzijn in hun leven.

 

Geef je via onderstaand formulier op. Je ontvangt dan een bevestiging van je aanmelding en een eenvoudige instructie hoe je aan deze online bijeenkomst deel kunt nemen.

Praktische Zaken

Leiding:

Data en tijd:

Maandag 26 april 2021 (ONLINE) van 19.30 tot 21.30 uur

 

Locatie:

ONLINE via Zoom

Kosten:

  • Privé: € 20,00
  • Zakelijk: € 36,00
Ik wil mij aanmelden