Meditatiecursus van 6 avonden in Rotterdam

Meditatie is een bijzonder mooie en krachtige manier om jezelf beter te leren kennen en om jezelf te begeleiden.
Tijdens deze cursus gaan we onderzoeken wat de beoefening van meditatie vraagt en wat het jou in de praktijk gaat bieden.

Je leert hoe je je aandacht kunt richten en welk effect het heeft om je aandacht ergens bij te brengen en te houden. Je leert hoe je als het ware van een afstandje naar innerlijke bewegingen kunt kijken. Je leert dat te doen vanuit openheid en door vriendelijk te zijn voor jezelf. Zo ga je kwaliteiten als rust, liefde en innerlijke vrede ervaren.

We beperken ons deze cursus niet tot het stil zitten op een stoel of kussentje, maar we ontdekken ook de mogelijkheden van meditatief lichaamswerk en van interactieve meditaties samen met een ander.

De cursus zal voor sommigen een mooie kennismaking met zowel meditatie als met Zijnsoriëntatie zijn en voor anderen een verdere verdieping van dit pad zijn.

Artikel van Chris Kersten

Over de Bijzondere Kracht van Meditatie heeft Chris Kersten een artikel geschreven dat je hier kunt lezen. En je kunt het volledige artikel ook als gratis PDF bestellen (digitale uitgave van 28 pagina’s).

Praktische Zaken

Leiding:

Data en tijden:

Cursus op 6 dinsdagavonden:
3 en 17 november,
1 en 15 december 2020 en
5 en 19 januari 2021 van 19.30 tot 21.30 uur.

 

Locatie:

Centrum Djoj Rotterdam
Antony Duyklaan 5-7
3051 HA Rotterdam
Nederland

Kosten:

  • € 180,00
Ik wil mij aanmelden