De Innerlijke Criticus Ontmaskerd!*

Chris Kersten wordt door Fiene van Loock geïnterviewd over de Innerlijke Criticus  

Ieder die al wat langer het pad van persoonlijke ontwikkeling gaat, kent de hinderlijke, innerlijke instantie die we de Innerlijke Criticus noemen. Het is de vaak veroordelende stem in jezelf die je niet vrij laat in je handelen en een enorm beperkende invloed op je kan hebben.

Deze avond zullen we ingaan op dat akelige fenomeen van de Innerlijke Criticus. Er zullen vragen beantwoord worden als hoe komt het toch dat we daarmee behept zijn. Waar komt die Innerlijke Criticus vandaan? En belangrijker nog hoe kom je er vanaf?

Natuurlijk wordt het weer een zeer zijnsgeoriënteerde avond door bijvoorbeeld de stelling dat je ergens alleen maar van afkomt door het te erkennen en te begrijpen. Daar wil deze avond toe bijdragen.

Ook zal worden ingegaan op hoe deze beperkende instantie zich kan ontwikkelen tot een innerlijke supporter en een gezond geweten.

De titel van deze avond is ontleend aan het befaamde boek met deze titel uit 1993 van het echtpaar Stone

 

Geef je via onderstaand formulier op. Je ontvangt dan een bevestiging van je aanmelding en een eenvoudige instructie hoe je aan deze online bijeenkomst deel kunt nemen.

Praktische Zaken

Leiding:

Data en tijd:

Vrijdag 5 maart 2021 (ONLINE) van 19.30 tot 21.30 uur

LET OP! Ben je momenteel student of oud-student van Centrum Zijnsoriëntatie of heb je je inmiddels ingeschreven voor een training of opleiding bij Centrum Zijnsoriëntatie? Noteer dat dan in het opmerkingenveld hieronder. Je kunt dan kosteloos deelnemen!

 

Locatie:

ONLINE via Zoom

Kosten:

  • Privé: € 20,00
  • Zakelijk: € 20,00
Ik wil mij aanmelden