Het wezen en de diepte van vriendschap
tussen mens en God, jezelf, de ander en het leven
weerspiegelt zich in de kwaliteit van de stilte in jezelf
en de beschutting die zij biedt.

Op deze zondagmorgen neemt Ronny je mee in een vertelling over de Intimiteit van Stilte. De ochtend zelf zal “gelardeerd” zijn met Stiltemomenten.

Op deze manier wordt je als luisteraar als het ware meegenomen in de gelaagdheid die de Stilte kent. En leer je om nog dieper te luisteren naar, en je te verbinden met, de verschillende soorten van intimiteit die de Stilte kenmerken.

Ronny geeft vanaf 2010 Stilteretraites voor Centrum Zijnsoriëntatie. Zij weet als geen ander wat haar deelnemers meemaken, zowel aan hoogtepunten als aan dieptepunten, op deze 5 daagse Stiltereizen.

Zowel haar eigen ervaringen met Stilte als de ervaringen van haar deelnemers hebben haar geïnspireerd tot het vertellen van dit verhaal.

De 5 daagse  Stilteretraites van Centrum Zijnsoriëntatie vinden plaats in het mooie voormalige kloostertje Rosario in België. Onze retraites kenmerken zich door de “Discipline van Vriendelijkheid”. Ronny legt op deze ochtend graag uit wat daarmee precies wordt bedoeld.

Of je nu ervaring hebt met meditatie of niet, deze 5 daagse Stilteretraites brengen je regelrecht in het Hart van het Leven. Wat daarmee precies wordt bedoeld zal Ronny ook aan de deelnemers demonstreren. Als het een beetje meezit valt dit mogelijks zelfs al te ervaren op de ochtend zelf.

De lezing is zowel interessant voor diegenen die reeds een stilteretraite elders of bij het Centrum hebben gevolgd, als voor deelnemers die Stiltedagen bij het Centrum volgen en al dan niet een stilteweek overwegen. Maar uiteraard ook als je gewoon iets met Stilte hebt of graag meer over Stilte zou willen weten ben je van harte welkom!

Praktische Zaken

Leiding:

Datum

Zondag 24 juni van 10.30 tot 12.30 uur

Locatie:

Centrum Zijnsoriëntatie
Utrechtseweg 133
3702 AC Zeist
Nederland

Kosten:

  • € 20,00
Ik wil mij aanmelden