Naar andere locatie: Rotterdam | Arnhem | EindhovenHaarlem

Een beslissing voor het Basisjaar van de Opleiding Zijnsoriëntatie is een grote beslissing. Ieder die de opleiding overweegt, willen we zo goed mogelijk helpen om tot een goede, weloverwogen beslissing te komen. Een informatie avond is één van de manieren waarmee we mensen proberen te helpen.

Een informatie avond is een gratis, open inloopavond, al willen we wel graag dat je je er tevoren voor aanmeldt. Dat kan hieronder. Op zo’n avond kun je al je vragen stellen over de opleiding. Je vragen worden beantwoord door de  zijnsgeoriënteerde trainer die de eerstkomende aflevering van de opleiding op een bepaalde locatie verzorgt. Op die manier kun je die persoon enigszins leren kennen. Op zo’n avond is ook vaak een student uit de opleiding aanwezig die je ook vragen kunt stellen.

open-avond

Om deze trainer beter te leren kennen, kun je altijd een persoonlijk gesprek (live of telefonisch) met hem of haar aanvragen op zo’n avond. Dat kan zijn een open adviesgesprek of een intakegesprek. Voor een intakegesprek heeft de trainer een levensverhaal nodig. De checklist daarvoor kun je hier downloaden.

Voordat je naar zo’n informatie avond toe gaat, heb je waarschijnlijk al nagedacht wat je graag zou willen dat de opleiding jou gaat brengen. Op zo’n open avond kun je checken of jouw doelstellingen te realiseren zijn. De trainer kan je op zo’n avond, maar vooral ook in een persoonlijk gesprek dat wat je zou willen bereiken met de opleiding helpen verhelderen. Dat is belangrijk. De opleiding dient immers te brengen wat voor jou persoonlijk belangrijk en realiseerbaar is.

Verder kun je op zo’n avond de gratis pdf versie bestellen van het boek “Rusten in Zijn – Doen wat je écht wilt”. Dit boek vormt een integraal verslag van een basisjaar en door dit te bestuderen kun je een goed beeld krijgen van wat er allemaal in een basisjaar gebeurt. Je kunt op zo’n avond ook de papieren versie van het boek inzien en/of aanschaffen. Je krijgt ook de papieren versie van de brochure.

Bespreek aan het eind van een informatie avond wat er nodig is voor jou om een volgende stap te kunnen zetten in je besluitvormingsproces. Dat kan bijvoorbeeld een kortere of langere introductieworkshop zijn. In zo’n introductieworkshop kun je de kracht van de oefeningen ervaren die je in een Basisjaar van de opleiding krijgt aangeboden en waarmee je je thuis en in de praktijk van je dagelijks leven gaat leren begeleiden om je daarmee in een optimale geestelijke toestand te behouden.

Met een beetje geluk krijg je op een informatie avond ook enigszins een beeld van de mensen die in de Opleidingen Zijnsoriëntatie geïnteresseerd zijn. Vaststaat dat je in een opleidingsgroep in ieder geval te maken krijgt met een zeer uiteenlopende groep mensen. uiteenlopend voor wat betreft het soort beroep dat iemand heeft. Je zult merken dat voor diverse mensen de Opleiding een soort kroon op het pad is van vele jaren bezig zijn met persoonlijke en/of professionele ontwikkeling. Even zo goed kunnen er mensen zijn voor wie Zijnsoriëntatie een van de eerste dingen is die men doet.

Eén ding staat vast. Je begint in de opleiding altijd met mensen met een sterke motivatie voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Het is bijzonder inspirerend om in zo’n geïnspireerde groep te zijn.

Praktische Zaken

Leiding:

Data en tijd:

Donderdag 29 juni, woensdag 6 september en donderdag 28 september 2023 van 19.30 tot 21.30 uur voor het Basisjaar Opleiding Zijnsoriëntatie onder leiding van Fiene van Loock en Rianne Fischer

Introductieworkshops:

Als je de zijnsgeoriënteerde benadering aan den lijve wilt ervaren, kun je deelnemen aan een Introductieworkshop.

Overzicht Opleidingen Zijnsoriëntatie:

Klik hier om een beeld te krijgen van de samenhang tussen alle onderdelen van de afdeling Opleiding Zijnsoriëntatie.

Locatie:

Centrum Zijnsoriëntatie

Kosten:

  • € 0,00
Ik wil mij aanmelden

  • Ruimte voor vragen of opmerkingen