Proefles Groot Vertrouwen

Als je wel eens last hebt van zorgen, van piekeren, van angsten of van slapeloosheid, dan is een les over Groot vertrouwen wellicht interessant voor jou. En tijdens de Coronacrisis is dit onderwerp misschien nog extra relevant. De les gaat niet over vertrouwen hebben in een persoon, over het vertrouwen dat iets zal gebeuren waar je op hoopt, of over het vertrouwen dat iets goed zal komen. Dat noem ik klein vertrouwen. Er is een ander soort vertrouwen, dat niet gaat over specifieke mensen of situaties maar dat alles omvat, alle aspecten van het bestaan. Het vertrouwen dat alles al goed is zoals het is, dat ik goed ben zoals ik ben, en het volle vertrouwen – om niet te zeggen zekerheid – dat de toekomst goed zal zijn. Dat grote vertrouwen is de remedie voor je angsten. Dat is haalbaar in jouw leven.

Wil je hier meer over weten? Kom dan naar de gratis proefles over dit thema in Centrum Zijnsoriëntatie op zondag 12 september 2021 van 14.00 tot 15.00 a 15.15 uur. Na afloop is er een algemene proefles over Zen Meditatie, van 16.00 uur tot 17.00 uur. Ook daarvoor ben je van harte welkom.

Praktische Zaken

Leiding:

Data en tijd:

Op zondag 16 januari 2021 van 14.00-15.00 uur.

Na afloop, van 16.00 uur tot 17.00 uur is er een algemene proefles over Zen Meditatie. Ook daarvoor ben je van harte welkom.

 

Locatie:

Centrum Zijnsoriëntatie
Utrechtseweg 133
3702 AC Zeist
Nederland

Kosten:

  • € 0,00
Ik wil mij aanmelden