Het Geheim van Verlangen

Op maandagavond 10 september zal Ronny van der Kam een lezing geven over dit prachtige en diepzinnige onderwerp.

Om te kunnen doen wat je écht wilt is het van belang dat je in contact staat met je eigen behoeftes. Wat zijn jouw behoeftes eigenlijk? Wat past nu écht bij je? Waar verlang je naar? Wat klopt op dit moment in jouw leven écht voor je?

Het kennen van je verlangens geeft jou hierbij meer richting. Om “Het Geheim van Verlangen” te kunnen ontdekken is het niet alleen van belang om je verlangens te leren kennen, maar ook om deze tot op de bodem te leren doorvoelen. Het vraagt moed om op deze manier intiem te zijn met jezelf, maar waar dit lukt geeft dit je werkelijke vervulling.

Via je verlangens kom je in contact met een bron van innerlijke rijkdom en van overvloed. Hoe kan je meer afgestemd blijven op jouw innerlijke rijkdom in plaats van op jouw innerlijke tekort?

Hoe kan je je leven meer vormgeven vanuit het vertrouwen dat deze bron van overvloed er ook voor jou is? Dat is waar deze lezing over gaat.

Wil je vervolgens graag zelf meer ervaren over het mysterie van “Het Geheim van Verlangen”? Geef je dan hier op voor de 4-daagse cursus van deze Zijnsgeoriënteerde Weg van Verlangen.

Weet je welkom!

Praktische Zaken

Leiding:

Datum

Maandag 10 september 2018 van 19.30 tot 21.30 uur

Locatie:

Centrum Zijnsoriëntatie
Utrechtseweg 133
3702 AC Zeist
Nederland

Kosten:

  • Privé: € 20,00
  • Zakelijk: € 20,00
Ik wil mij aanmelden