Introductiecursus Clarity Proces van 8 lessen

Voor zoekers en vinders. Wat zoek je? Wat wil je vinden? Balans? Verbinding? Geluk? Liefde? Rust? Thuiskomen bij jezelf? Iets anders? Waarom vond je nog niet wat je zocht? Het kan zijn dat je onbewuste denken de boel saboteert.

“Wat je zoekt is te vinden. Je leven kan veranderen. Je kunt ontdekken wie je werkelijk bent. Als je weet wat je moet doen.”
Jeru  Kabbal-

De cursus richt zich op het verkennen van de werking en inhoud van je onbewuste. Het Clarity Proces van Jeru Kabbal geeft hartverwarmende helderheid. In de koestering vanuit je hart is alles te vinden wat je nu nog elders zoekt. De waarde van het hier en nu leer je kennen en nog belangrijker ook ervaren. Hoe helderder je wordt hoe meer je dat gaat inzien en voelen.

Het Clarity Proces geeft je “gereedschap” om het onbewuste te onderzoeken en te transformeren. Je ontdekt de valkuilen en je maakt vanuit helderheid bewustere keuzes. De automatische onbewuste piloot schakel je uit. Je wordt zelf de regisseur van je leven. Met denken op zich is niets mis als het vanuit bewust-zijn gebruikt wordt. Dan kan het je ondersteunen en verrijken.

Inzicht als een brug om je te openen voor de warmte van je hart. De verbinding ontstaat zo tussen het weten van het hoofd en het diepere weten. Dat is thuiskomen bij jezelf en bij je levenskracht.

 

Praktische Zaken

Leiding:

Data en tijden:

8 lessen op dinsdag:
8, 15 en 29 oktober,
5, 12 en 26 november
3 en 10 december 2019
van 19.30 tot 21.30 uur

Open avond:

Maandag 23 september 2019 van 19:30 tot 21:30 uur.

Locatie:

Centrum Zijnsoriëntatie
Utrechtseweg 133
3702 AC Zeist
Nederland

Kosten:

  • € 190,00
Ik wil mij aanmelden