Deze inspirerende dagworkshop richt zich op het hartgebied. Het is een ervaringsgerichte dag, die ieder op zijn of haar eigen wijze zal beleven. Het denkhoofd mag even vakantie houden.

Waarom deze workshop?

 • Wanneer je contact maakt met je hart, gaan de deuren open naar je innerlijk.
 • Wanneer je je goed afstemt op je innerlijk, ben je meer in balans en kun je beter in contact zijn met anderen.
 • Wanneer je hart open is, ervaar je verbinding met diepere lagen van ZIJN.
 • Een open hart is de poort naar je ziel en de kwaliteiten daarvan.
 • Contact met je hart geeft verbinding met anderen en met alles om je heen.
 • Als je hart hebt voor jezelf, kun je anderen geven zonder er moe van te worden.

Welke vragen komen aan bod?

 • Hoe kom je in contact met je hartsenergie?
 • Hoe ben je in contact met je hartsenergie?
 • Hoe verdiep je dat wat er al is?
 • Hoe laat je los wat je blokkeert?
 • Hoe kun je leren mild en respectvol te zijn naar jezelf en naar anderen?

Deze vragen zul je zelf kunnen beantwoorden door de oefeningen die we gaan doen. De antwoorden zullen meer door voelen en ervaren dan in woorden tot je komen. Visualisaties, adem-, energie- en aandachtsoefeningen helpen je je hart te openen voor ruimte, licht, liefde, rust en evenwicht. We gebruiken o.a. ook de prachtige, transformerende QLB-hartsmeditatie  ”Sunrise of the Soul”  van Jeru Kabbal hiervoor. Een dag om je werkelijk te verbinden met je misschien nog ongekende en wellicht verrassende hartskwaliteiten en om de vreugde daarvan te ervaren.

Leiding

Moeilijkheden op haar levensweg (een levensechte training) waren juist de opening om nieuwe dingen te ontdekken. Het bracht haar in contact met haar intuïtieve en spirituele kant. Ze is cursussen en opleidingen gaan volgen om deze kwaliteiten verder te ontwikkelen. Itie volgde de opleiding tot Clarity Proces therapeut bij Jeru Kabbal. Meer hierover op www.jerukabbal.com en www.tsuki.nl Ook volgde ze de opleiding “Spirituele Genezing vanuit Psychosofia.” Psychosofia betekent letterlijk: “Wijsheid van Geest”. Zie ook  www.ver-vgp.nl Verder vele cursussen op het gebied van healing, aura en chakra’s, NLP,  intuïtie, innerlijk kind en de Helende Reis van Brandon Bays.  Itie begeleidt vanaf 1992 mensen op het vlak van transpersoonlijke groei en healing, individueel en groepen. Ze geeft diverse cursussen vanuit het Clarity Proces, Meditatiegroepen QLB ademmeditatie, de cursus “ Door Mindfulness naar Mindful Leven”, de training Mindfulness en diverse workshops met als verbindend thema bewustwording. Itie geniet ervan haar kennis, intuïtie en ervaringen te kunnen delen met anderen. Haar vroegere opleidingen en werkzaamheden in het onderwijs komen daarbij ook nu goed van pas. Ze weet jongeren en volwassenen te inspireren en wordt door hen ook weer geïnspireerd. De lichtheid die ze zelf is gaan ervaren wenst ze iedereen toe. Zie ook www.praktijklevenskracht.nl

Reacties van deelnemers

“Itie geeft speels en tegelijk professioneel handreikingen om in je eigen kracht te komen. Ik vond het ook mooi hoe ze iedere deelnemer individuele aandacht gaf en tegelijk ook de groep met elkaar verbond. De positieve flow is mij nog dagen daarna bij gebleven.” “In verbinding met je hart: mooie workshop, geeft veel energie. Ik vond de workshop, om het in 1 woord samen te vatten, MOOI. Mijn thema was loslaten van zoon en ouders, vanuit het hart. Dank voor je liefdevolle aandacht en je ziet mij vast nog wel eens.”Jouw kwaliteit om mensen weer dichter bij zichzelf te brengen is me in het bijzonder bijgebleven.” “Nog steeds ervaar ik de kracht van beelden uit de geleide fantasie. Voor mij was Itie een medium, die mij hielp diep in mezelf te komen.” “Een complex van voor het hartchakra kenmerkende ervaringen.”Ik heb handvatten meegekregen om meer vanuit mijn hart te Doen en te Leven.”Door volledig te ademen kun je je hart bereiken. Het geeft inzicht en helpt los te laten. Nieuwe energie, zelfvertrouwen en levenslust.”  “Het is fijn om een dag met mensen samen te zijn die je (nog) niet kent en dan toch zoveel liefde te ervaren. En je veilig te voelen. Het was een gezellige, verrassende en bijzondere dag vol wijsheden en inzichten om weer mee  verder te kunnen. Bedankt  Itie”  “Wat deze dag mij heeft gebracht: – hoe fijn het is te ervaren dat denken kan stoppen – hoeveel ruimte mijn adem & hart heeft en nog meer kan krijgen –  en ik voelde mijn essentie nu: stevigheid geven aan rijk hart –  dank voor jouw wijze, ervaren, hier & nu beleving – voor het geven van licht.” “In de workshop “Kom in je eigen kracht’ werd me al snel duidelijk dat er veel manieren zijn om je bewust te worden dat je zelf kunt kiezen om je goed te voelen.” “De rust die je uitstraalt, je warme persoonlijkheid en je hartelijkheid heb ik heel erg gewaardeerd.”Bij Itie heb ik geleerd veel meer op mezelf te vertrouwen. Ik heb geleerd om openstaan en de steun te voelen van een groter iets. Ik ben een aantal moeilijke gesprekken aangegaan, welke mij heel veel hebben opgeleverd. Hierdoor is het vertrouwen in mezelf toegenomen. Ik voel me minder afhankelijk van de goedkeuring van anderen. Ik heb veel meer leren inzien, dat het leven een proces is, waarin je van elke ervaring leert. Dat dingen die gebeuren, je iets te zeggen hebben, voor je volgende stap.” “Ik heb Itie ervaren, als een warme persoon, die de juiste vragen stelt, om een proces op gang te laten komen. Samen met haar heb ik leren kijken naar het hier en nu. ” “Ik heb ontdekt dat, hoe belangrijk het hier en nu is. Hier en nu is het leven. Niet het verleden en de toekomst.”

Praktische Zaken

Leiding:

Datum en Tijd:

Zondag 8 maart 2020 van 10.00 tot 18.00 uur
Zelf meenemen: lunchpakket en schrijfmateriaal

Gratis Open Avond:

Maandag 27 januari 2020 van 19:30 tot 21:30 uur.

 

Locatie:

Centrum Zijnsoriëntatie
Utrechtseweg 133
3702 AC Zeist
Nederland

Kosten:

 • € 115,00
Ik wil mij aanmelden