t.b.v. de Masterclass “Lichaamswijsheid herkennen en toepassen”

Ben je psycholoog, trainer en/of coach en wil je meer weten over:

  • Hoe het lichaam als betrouwbaar kompas kan dienen voor ons handelen,
  • Hoe feilloos het lichaam ons dient als feedbackmechanisme,
  • Lichaamscommunicatie en psychosomatiek,
  • Hoe je lichaamswijsheid kunt integreren in jouw beroepsuitoefening?

Meld je dan aan voor de introductie ten behoeve van de Masterclass “Lichaamswijsheid herkennen en toepassen” o.l.v. Annet van Laar en/of co-trainer/assistent.

Bestemd voor psychologen, trainers en coaches.

Op inspirerende wijze laat Annet je kennismaken met haar visie op de samenhang tussen lichaam, ziel en geest en geeft ze een inkijk hoe je lichaamswijsheid kunt benutten in training, coaching en begeleiding.

Op deze avond geven Annet en/of co-trainer/assistent demonstraties over wat het lichaam vertelt en hoe je deze informatie kunt gebruiken in je werk. Er is alle gelegenheid om vragen te stellen over de  Masterclass Lichaamswijsheid herkennen en toepassen.

Masterclass-Lichaamswijsheid-1-Hoofdfoto

Drs. Annet van Laar (1957) is GZ-psycholoog (BIG), Lichaams-gerichtwerkend psycholoog (NIP), Communicatietrainer (NTI-NLP) en werkt als opleider, trainer, coach en teambegeleider. Het bereiken van een dynamisch evenwicht en het versterken van het geheel aan kwaliteiten zijn voor haar uitgangspunten in haar werk. De congruentie in verbale en non-verbale communicatie is  feilloos gereedschap om snel te herkennen hoe mensen hun potentieel gebruiken.

Geïnspireerd door de wijsheid van het lichaam specialiseerde zij zich in de relatie tussen lichaam en geest. Daaruit destilleerde zij de afgelopen dertig jaar een eigen methodiek van werken in lichaamsbewustzijn en lichaamscommunicatie en leidt professionals hierin op, onder meer in de masterclass, “Lichaamswijsheid herkennen en toepassen, als zelfstandig onderdeel van de postdoctorale scholing ‘Het lichaam en de Psycholoog’.

Annet brengt mensen, teams en organisaties letterlijk en figuurlijk in beweging volgens de route die bij hen past en hen energie geeft. Haar trainingen inspireren tot het vreugdevol volgen van je eigen weg, volgens de lichaamswijsheid die je in je hebt. Zij is auteur van het boek “Van binnen weet je alles”, handboek voor Lichaamswijsheid. Uitgeverij: ZWERK Uitgevers, Houten, voor meer informatie zie haar website: www.annetvanlaar.nl.

Praktische Zaken

Leiding:

Annet is auteur van het boek "Van binnen weet je alles, handboek voor lichaamswijsheid"; Zwerkuitgevers, Houten (www.annetvanlaar.nl)

"Van binnen weet je alles" beschrijft hoe het lichaam bij denken, voelen en handelen als een integraal kompas functioneert. Dit kompas staat je altijd ter beschikking. De signalen van je lichaamswijsheid zijn eenvoudig, doeltreffend en to the point. Willen we werkelijke ‘levenskunstenaars’ zijn, dan kunnen we niet anders dan naar onze eigen lichaamswijsheid luisteren.

Annet schreef verder het artikel "Luisteren naar de stem van je lichaam". In het artikel beschrijft zij op welke manier je feedback van je lichaam krijgt, in de vorm van lichaamssignalen over je eigen gedrag en dat van je omgeving. Je kunt het artikel hieronder bestellen.

Datum:

Woensdag 31 mei 2017 van 19.30 tot 22.00 uur.

LET OP!
De workshop van 31 mei is vol. Je kunt je nog wel opgeven, maar dan plaatsen we je op de wachtlijst.
De volgende workshop is op maandag 12 februari 2018.

Locatie:

Centrum Zijnsoriëntatie
Utrechtseweg 133
3702 AC Zeist
Nederland

Kosten:

  • € 75,00
Ik wil mij aanmelden

  • Ruimte voor vragen of opmerkingen