Naar andere locatie: Zeist | Rotterdam | Arnhem | Eindhoven

Het doel van het zijnsgeoriënteerde werk is om in contact te zijn met jezelf zoals je écht bent en met de wereld zoals die écht is en om daarbij het (on)bewuste gevecht met jezelf en de wereld los te laten. Wanneer dat lukt ben je in vrede met jezelf en rust je in Zijn. Van daaruit kun je doen wat je écht wilt en ben je in staat jezelf en de wereld tot bloei te brengen.

Met behulp van betrekkelijk eenvoudige hulpmiddelen en technieken zal gedurende deze Introductieworkshop Zijnsoriëntatie blijken dat het mogelijk is in contact te komen met een bijzondere dimensie. Hierin openbaart zich dikwijls een wijsheid die verder gaat dan ons gewone denken. Fundamenteel vertrouwen en gemak kun je daarin ervaren. In plaats van belang ervaar je liefde, die werkelijk rust en plezier brengt. Vanuit deze dimensie veranderen problemen in mogelijkheden om dieper tot de kern van het leven en je eigen kern door te dringen.

Meditatie, visualisatie, lichaamswerk en expressie-oefeningen zijn de hulpmiddelen die we in deze introductieworkshop zullen gebruiken om deze dimensie te ervaren. De oefeningen zijn eenvoudig en hebben in de praktijk hun effectiviteit bewezen. Zij kunnen thuis worden herhaald en eventueel ingepast worden in een persoonlijk programma. Voor wie dat wil worden naast de halfdaagse trainingsdag individuele gesprekken aangeboden. Hierbij wordt ingegaan op je persoonlijke proces en op wat eventueel door de training is aangeraakt.

introductieworkshop

Een dag als deze staat op zichzelf en betekent voor veel mensen al een onvergetelijke ervaring. Tijdens deze introductieworkshop zijnsoriëntatie zullen we echter ook ingaan op verdere kortere en langere training- en opleidingsmogelijkheden op het gebied van de zijnsoriëntatie zoals het basisjaar van de Opleidingen Zijnsoriëntatie. Dit basisjaar bestaat uit 20 losse dagen verdeeld over een jaar en heeft als doel om met behulp van diverse oefeningen zoveel mogelijk vanuit bovengenoemde vrije dimensie te leren leven. Dit jaar geeft toegang tot de Training Zijnsoriëntatie en tot de Coachopleiding op basis van Zijnsoriëntatie.

Praktische Zaken

Leiding:

Datum en tijd:

Vrijdag 8 september en vrijdag 13 oktober 2023 van 13.30 tot 17.00 uur voor het Basisjaar Opleiding Zijnsoriëntatie onder leiding van Neriyah Duval

Gratis Open Avonden:

Om de trainer te ontmoeten en vragen te stellen over de opleiding, kun je deelnemen aan een Gratis Informatie Avond.

Overzicht Opleidingen Zijnsoriëntatie:

Klik hier om een beeld te krijgen van de samenhang tussen alle onderdelen van de afdeling Opleiding Zijnsoriëntatie.

Locatie:

Het Coachhuis - Brick Business Centre
Diakenhuisweg 39
2033 AP Haarlem

Kosten:

  • Privé: € 35,00
  • Zakelijk: € 50,00
Ik wil mij aanmelden

  • Ruimte voor vragen of opmerkingen