Gratis online avonden onder leiding van Chris Kersten

De Coronacrisis met de lockdown hebben diepgaand invloed op ons allemaal.

  • Je kunt zelf corona hebben wat angstig is of aan de gevolgen ervan lijden. Iemand in je directe omgeving kan het hebben wat je bang maakt om het ook te krijgen.
  • Er kan sprake zijn van financiële gevolgen, bijvoorbeeld als je ondernemer bent of werknemer voor wie er minder of geen werk meer is.
  • De gevolgen kunnen samenhangen met het niet meer kunnen bezoeken van mensen of bezoek ontvangen van familie of vrienden.
  • Hoe fijn voor sommige mensen het samenzijn met familie ook kan zijn, voor anderen kan het samenzijn ook allerlei spanningen en conflicten met zich mee brengen. Met name ook voor jongeren die nu thuis onderwijs krijgen en voor hun omgeving wordt het niet gemakkelijker.

Al die gevolgen brengen uiteindelijk emotionele gevolgen met zich mee in de vorm van bijvoorbeeld onrust, angst, slapeloosheid, irritatie en stress met zich mee.

Op deze avonden gaat Chris daarom mensen steeds kort helpen zichzelf te begeleiden bij al hun emotionele uitdagingen als gevolg van de crisis. Misschien dat dan niet iedereen aan bod kan komen, maar je zult merken dat de begeleiding van anderen ook jou helpt. Op deze manier zal het toch een mooie, inspirerende  avond worden in deze zo moeilijke tijden.

 

Geef je via onderstaand formulier op. Je ontvangt dan een bevestiging van je aanmelding en een eenvoudige instructie hoe je aan deze online bijeenkomsten deel kunt nemen. Laat ons (liefst per mail naar centrum@zijn.nu) weten wanneer je op een of andere manier behoefte hebt aan support.

Chris Kersten

Praktische Zaken

Leiding:

Data en tijd:

Woensdag 10 maart 2021 van 19.30 tot 21.30 uur

 

Locatie:

ONLINE via Zoom

Kosten:

  • Privé: € 0,00
  • Zakelijk: € 0,00
Ik wil mij aanmelden