Gratis online avond

Zijnsoriëntatie is in de eerste plaats bedoeld om je te helpen jezelf te helpen. Dat bieden we aan in moeilijke tijden. Gelukkig kun je leren zowel je moeilijkheden als je positieve ervaringen te gebruiken om te groeien als mens en om daardoor tot een mooier, blijer leven te komen. Net zoals je in de sport of in het onderwijs groeit door het overwinnen van moeilijkheden, zo geldt dat ook op geestelijk gebied. Op geestelijk gebied is het belangrijk te weten hoe je heel praktisch juist van bijvoorbeeld je onzekerheid, van je teleurstellingen, van je verliezen kunt leren maar zoals dat ook kan van je blijdschap of van je dankbaarheid.

Hoe dat kan, daar vertel ik over op deze avonden en wel aan de hand van voorbeelden die mensen zelf op een avond inbrengen. Na een diepgaande meditatie aan het begin van de avond, ben ik beschikbaar voor allerlei vragen. Ik zal informatie geven over hoe zijnsgeoriënteerde training en opleiding werkt en praktisch uitziet.

Ook zal ik mensen kort begeleiden en aan de hand daarvan laten zien hoe je kunt leren jezelf te begeleiden en er dus voor jezelf te zijn wanneer je jezelf als je beste vriend nodig hebt. Tegelijkertijd zal daarmee de fundamenteel positieve levensvisie die ten grond slag ligt aan de Zijnsoriëntatie duidelijk worden.

Geef je via onderstaand formulier op. Je ontvangt dan een bevestiging van je aanmelding en een eenvoudige instructie hoe je aan deze online bijeenkomsten deel kunt nemen. Laat ons (liefst per mail naar centrum@zijn.nu) weten wanneer je op een of andere manier behoefte hebt aan support.

Praktische Zaken

Leiding:

Data en tijd:

23 januari,
14 februari,
16 maart,
17 april,
23 mei en
21 juni 2023

(ONLINE) van 19.30 tot 21.30 uur

 

Locatie:

ONLINE via Zoom

Kosten:

  • Privé: € 0,00
  • Zakelijk: € 0,00
Ik wil mij aanmelden