‘Wie goed voor zichzelf zorgt, is een geschenk voor de ander.’

Zou het niet mooi zijn als je op jonge leeftijd al leert hoe je goed met jezelf kan omgaan en misschien zelfs blij wordt met jezelf? Hoewel Zijnsoriëntatie voor mensen van alle leeftijden geschikt is, horen we oudere studenten vaak zeggen: “had ik dit maar eerder ontdekt.” In deze training zal je ontdekken dat Zijnsoriëntatie juist in de mogelijk roerige jonge jaren van je leven krachtige ondersteuning kan bieden.

 

De Coronacrisis en de lockdown hebben een diepgaande invloed op ons allemaal. Maar bovenal is het voor jonge mensen in deze onzekere tijd moeilijk om hun volwassen leven vorm te geven. Het is niet gemakkelijk om sociale contacten te onderhouden en het thuis-onderwijs brengt ook beperkingen met zich mee. Juist als je jong bent wil je graag de wereld in en je eigen pad volgen. Er kunnen door Corona en de gevolgen daarvan gevoelens van angst, onmacht of stress ontstaan. Zijnsoriëntatie leert hoe je daar op een goede manier mee om kunt gaan en biedt een bedding om juist in deze tijd goed voor jezelf te zorgen. Via lichaamsgericht werk maak je contact met je gevoel. Je ontdekt dat er onder de moeilijkheid vaak kwaliteiten van rust en ontspanning te vinden zijn, die niet afhankelijk zijn van wat er om je heen gebeurt. Doordat je op een dieper niveau in contact komt met wat je wilt, ga je zien dat fysieke beperkingen niet meer allesbepalend zijn voor je geluk.

Door middel van meditatie, een-op-een oefeningen en lichaamswerk leer je jezelf in je vrije vorm kennen en maak je vanuit daar contact met de ander. Je ontdekt dat je op een plezierige manier aanwezig kan zijn, in plaats van jezelf terug te trekken of hard je best te doen. Juist in deze turbulente tijd krijg je de kans om dicht bij jezelf te komen. Door eerlijk en vriendelijk te zijn over wat er in jezelf speelt, ontdek je dat een ander als vanzelf blij wordt met jou. Dan ontstaat zelfvertrouwen en wordt het gemakkelijker om je leven vorm te geven zoals dat echt goed is voor jou.

Gun jezelf dus deze zes avonden. Ze zullen je zonder meer goed doen.

Praktische Zaken

Leiding:

Cursusavonden:

6 woensdagavonden (online) door Neriyah Duval:
28 april,
12 mei,
19 mei,
26 mei,
9 juni en
23 juni 2021.

van 19.00 tot 21.30 uur.

Locatie:

ONLINE via Zoom

Kosten:

  • € 195,00

Eénmalig € 195. In de kosten van deze cursus is één persoonlijk coachingsgesprek met de trainer inbegrepen.

 

Ik wil mij aanmelden

  • Ruimte voor vragen of opmerkingen