Online Avonden met Persoonlijke Begeleidingen onder leiding van Chris Kersten

Tijdens deze Online Avonden heb je de mogelijkheid om jouw persoonlijke vraag op het gebied van je geluk of je ongeluk in je leven in een videobijeenkomst in te brengen voor begeleiding door Chris Kersten. Bovendien heb je op deze avonden de mogelijkheid aanwezig te zijn bij de begeleiding van anderen bij hun vragen.

We weten uit ervaring dat aanwezig zijn bij de sessies van anderen soms bijna nog meer brengt dan een eigen sessie. Door het inbrengen van jouw vraag draag je dus ook bij aan wat anderen uit zo’n avond qua inzicht en heling meenemen.

Het is ook een mooie manier om de bijzonderheid van zijnsgeoriënteerde begeleiding te leren kennen. Belangrijke elementen daarvan zijn onder meer de geïntegreerde toepassing van psychologische en spirituele inzichten en methoden, dieptewerk op basis van lichaamservaring en de kracht van rustig woorden geven aan en waar laten zijn van gevoelens.

Om zoveel mogelijk mensen aan de beurt te kunnen laten komen gaan we uit van sessies van maximaal 20 minuten. Je zult er verbaasd over zijn wat er in zo’n korte periode met jou of een ander kan gebeuren. Ook wanneer je niet aan de beurt komt voor een sessie zul je dus een bijzonder waardevolle, inspirerende avond hebben.

 

Geef je via onderstaand formulier op. Je ontvangt dan een bevestiging van je aanmelding en een eenvoudige instructie hoe je aan deze online bijeenkomsten deel kunt nemen.

Chris Kersten

Praktische Zaken

Leiding:

Data en tijd:

Woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur:

18 november en 2 december 2020

Locatie:

ONLINE via Zoom

Kosten:

  • Privé: € 30,00
  • Zakelijk: € 30,00