Online driedaagse training in kleine groepen

Deze driedaagse training gaat over de kunst van liefdevol zijn naar jezelf. In moeilijke tijden komen relaties gemakkelijk onder druk te staan. Samen Zijn wordt dan moeilijker, maar ook het alleen Zijn kan moeilijk zijn. De “sociale onthouding” kan grote uitdagingen met zich meebrengen.

Op allerlei manieren is er aan de ene kant misschien meer huiselijk geluk, maar aan de andere kant is er ook meer huiselijk verdriet, angst, gekwetstheid en kwetsbaarheid. Bovendien is er meer eenzaamheid, nu het contact met anderen beperkt is, soms totaal onmogelijk, zo niet verboden is. Het kan erg pijnlijk zijn geliefden dit isolement te moeten aandoen.

In deze driedaagse training zal je leren om er op een liefdevolle manier voor jezelf en anderen te zijn. In eerste instantie leer je hoe je dichtbij jezelf kunt blijven en er voor jezelf kunt zijn, ook als er moeilijke omstandigheden of geraaktheden zijn. Wat daardoor mogelijk wordt, is dat je jezelf, je kern, gaat ervaren en herkennen als pure liefde. Door liefde te Zijn, vraagt liefde geven niet meer om hard te werken en daardoor jezelf te forceren. Het is mogelijk om op een ontspannen manier een bijzonder positieve factor te zijn voor jezelf en tegelijkertijd voor anderen.

Dat alles onder het motto: “wie werkelijk goed voor zichzelf kan zorgen, wordt als vanzelf een geschenk voor de ander”. We zullen ook ingaan op hoe je er voor anderen kunt zijn en anderen behulpzaam kunt zijn, wanneer zij het moeilijk hebben. We zullen ook ingaan op de manier waarop je degene kunt helpen die het moeilijk heeft met jou.

Door het werken in kleinere groepen kan er maatwerk worden geleverd en zijn de trainers in staat om je persoonlijk te begeleiden. We werken met oefeningen waarmee je leert om jezelf te begeleiden en waarmee je ook thuis aan de slag kunt. Zeker belangrijk voor nu in deze moeilijke tijd, maar eigenlijk voor altijd. Er zullen ook oefeningen zijn die je samen met anderen gaat doen waardoor je er op een heel bijzondere manier direct ervaring mee op gaat doen.

Geef je via onderstaand formulier op. Je ontvangt dan een bevestiging van je aanmelding en een eenvoudige instructie hoe je aan deze online training deel kunt nemen.

Praktische Zaken

Leiding:

Data en tijd:

Door Berna van der Heide en Tom Falk
op drie donderdagen (online):
28 mei, 4 juni en 18 juni 2020 van 12.30 tot 17.30 uur,
met 90 minuten pauze.

 

Locatie:

ONLINE via Zoom

Kosten:

  • Privé: € 180,00
  • Zakelijk: € 180,00
Ik wil mij aanmelden

  • Ruimte voor vragen of opmerkingen