Leren Liefdevol te zijn voor Jezelf en daardoor als vanzelf Liefdevol te worden voor Anderen

We mogen concluderen dat de online bijeenkomst met zo’n 200 mensen op dinsdagavond 31 maart een groot succes was.

Komende zaterdag 4 april van 10.00 tot 15.00 uur wil ik daar verder mee gaan. Niet dat het daarvoor nodig is dat je er dinsdag bij was. Zaterdag ga ik verder met nieuwe oefeningen waarmee je jezelf kunt begeleiden. Zeker belangrijk voor nu in deze moeilijke tijd, maar eigenlijk voor altijd. Er zullen ook oefeningen zijn die je samen met anderen gaat doen waardoor je er op een heel bijzondere manier direct ervaring mee op gaat doen en de persoonlijke toepassing gemakkelijker wordt.

Centraal staat zaterdag de kunst van liefdevol zijn naar jezelf. Daar ga ik uitleg en oefeningen voor aanbieden. Wat daardoor mogelijk wordt, is dat je jezelf, je kern, gaat ervaren en herkennen als pure liefde. Door liefde te Zijn, vraagt liefde geven niet meer om hard te werken en daardoor jezelf te forceren. Het is mogelijk om op een ontspannen manier een bijzonder positieve factor te zijn voor jezelf en tegelijkertijd voor anderen.

Ik nodig je van harte uit voor deze heel bijzondere bijeenkomst. Je mag zelf bepalen of en wat je hiervoor wilt betalen.

Geef je via onderstaand formulier op. Je ontvangt dan een bevestiging van je aanmelding en een eenvoudige instructie hoe je aan deze online bijeenkomst deel kunt nemen. De mensen van het Centrum willen er sowieso voor je zijn. Laat ons (liefst per mail naar centrum@zijn.nu) weten wanneer je op een of andere manier behoefte hebt aan support.

Chris Kersten

Praktische Zaken

Locatie:

ONLINE via Zoom

Kosten:

    Je mag zelf bepalen of en wat je hiervoor wilt betalen


    • Ruimte voor vragen of opmerkingen