Rusten in zijn, doen wat je écht wilt

Rusten zijn Zijn

Het herstellen van de verbinding met je essentie is de kern van het zijnsgeoriënteerde werk. Zijnsoriëntatie is bedoeld om je te helpen te zijn wat je eigenlijk bent, en dat is fundamentele goedheid, ’basic goodness’.

Zelfverzoening – vriendelijkheid voor jezelf – is de basis voor het realiseren van fundamentele goedheid. Zolang je niet in vrede bent met jezelf, zul je niet gelukkig zijn. Innerlijke vrede is dus voorwaarde voor en gaat samen met geluk.

Doen wat je écht wilt

Je geluk is ook in hoge mate afhankelijk van je toewijding aan jezelf. Wat je ter beschikking hebt, is de intelligentie waarmee je je steeds, ieder moment, kan afvragen: wat klopt hier eigenlijk? Wat wordt er van mij verwacht? Wat is mijn innerlijke waarheid over mijzelf en over de situatie? Wat staat mij te doen?

Jezelf consequent deze vragen stellen, vraagt heel, heel veel toewijding. Het vraagt het vermogen om helemaal eerlijk te zijn tegenover jezelf, wat heel erg moeilijk is. Niet helemaal eerlijk zijn tegenover jezelf lijkt vaak veel vriendelijker, maar is uiteindelijk, wat we kunnen noemen, pseudovriendelijkheid.

Wil je van jezelf een sleutelproject maken? Kun je zien dat dat nodig is? Alleen wanneer jij jezelf dat project waardig vindt, zul je gelukkig kunnen worden.

De kosten voor deze workshop zijn € 20,-. Geef je via onderstaand formulier op. Je ontvangt dan een bevestiging van je aanmelding en een eenvoudige instructie hoe je aan deze online bijeenkomsten deel kunt nemen. Laat ons (liefst per mail naar centrum@zijn.nu) weten wanneer je op een of andere manier behoefte hebt aan support.

Praktische Zaken

Leiding:

Data en tijd:

Zaterdag 4 juli 2020 (ONLINE) van 13.30 tot 17.00 uur
Van 13.30 tot 17.00 uur

Locatie:

ONLINE via Zoom

Kosten:

  • Privé: € 20,00
  • Zakelijk: € 20,00
Ik wil mij aanmelden