Zijnsgeoriënteerde Dans

Voel je dat je weer in beweging wil komen, dat je weer meer naar buiten wil treden of in contact wil zijn met anderen? Of mis je de verbinding al langere tijd?

Doe mee met de online dansworkshop en laat je verrassen door hoe je lichaam in beweging komt door de sfeer, de tonen en het ritme van de muziek.

Dans kan helpen om uit je hoofd te komen en in je lichaam te landen. Dansen wordt daarmee een meditatie in beweging. Even de hectiek van het dagdagelijkse los te laten en je gedachtes stil te zetten. Zeker in deze gekke tijd waarin we veel vanuit huis achter een scherm werken is de kans groot dat je minder aandacht hebt voor wat er in je leeft. In deze workshop maak je via beweging weer contact met je lichaam en je voelende staat. Hierdoor versterk je de verbinding met jezelf en je omgeving.

In deze workshop staat de dans centraal. Een vast onderdeel is de danswave die langzaam wordt opgebouwd via verschillende muziek. Samen dansen geeft verbinding, ook online, ieder vanuit zijn eigen plek, in de woonkamer, op zolder of in de tuin. We gebruiken naast dans ook Zijnsgeoriënteerde oefeningen om verdiepend werk te doen. Alles wat we doen kent een meditatieve basis waardoor je vanuit een andere plek in jezelf tevoorschijn kan komen. Je gaat voelen wat er in jou leeft en maakt contact met Zijnskwaliteiten zoals plezier, ruimte, levendigheid of kracht.

De kosten voor deze workshop zijn € 20,-. Geef je via onderstaand formulier op. Je ontvangt dan een bevestiging van je aanmelding en een eenvoudige instructie hoe je aan deze online bijeenkomsten deel kunt nemen. Laat ons (liefst per mail naar centrum@zijn.nu) weten wanneer je op een of andere manier behoefte hebt aan support.

Praktische Zaken

Leiding:

Data en tijd:

Vrijdag 5 juni 2020, van 9.30 tot 12.30 uur
en
Zondag 21 juni 2020, van 10.00 tot 13.00 uur

Locatie:

ONLINE via Zoom

Kosten:

  • Privé: € 20,00
  • Zakelijk: € 20,00
Ik wil mij aanmelden