Ontdek de wijsheid van je Lichaam via Zijnsgeoriënteerd Lichaamswerk

Wil jij je ook zo graag vitaler en energieker voelen? Meer ontspanning ervaren en lekkerder in je vel zitten? Lichaamswerk kan je helpen om meer in contact te komen met de wijsheid van je lichaam en je bewust maken van je gevoelsleven. Een lichaam dat in balans is, is vitaler en maakt dat het leven als lichter wordt ervaren.

Om onszelf te handhaven en te beschermen onderdrukken we allemaal gevoelens. We spannen onze spieren, zetten onze kaken op elkaar en wapenen ons tegen (verbale) aanvallen van buitenaf. Als we dit gedurende een lange tijd doen kan dit chronische spierspanningen veroorzaken waardoor er een legio aan klachten kan ontstaan. In contact zijn met je lichaam is in contact zijn met het Nu.

beautiful girl smile with scarf outdoor in sunny summer spring

Op een speelse en liefdevolle manier maken we op 6 ochtenden een reis door het lichaam en ontdekken we de wijsheid die daar verborgen ligt. Via lichaamsgerichte oefeningen, (bewegings)meditatie, ademen, dans en eenvoudige Zijnsgeoriënteerde oefeningen leren we signalen van het lichaam herkennen en te luisteren naar wat het lichaam je te zeggen heeft. Door aanwezig te zijn bij de plekken in je lichaam die aandacht vragen zul je een liefdevollere relatie met je zelf aangaan. Hierdoor kom je lekkerder in je vel te zitten wat niet alleen prettig voor jezelf is, maar wat je ook naar je omgeving zult uitstralen. Je kwaliteit van leven en van relateren zal hierdoor toenemen.

Thema’s die aan bod zullen komen zijn o.a.: gronding, levensenergie, kracht en (zelf)expressie. Elke ochtend heeft zijn eigen thema.

In de kosten van deze cursus is één persoonlijk coachingsgesprek met de trainer inbegrepen.

Praktische Zaken

Leiding:

Data cursus
Op 6 vrijdagochtenden:
15 en 29 oktober,
12 november,
3 en 10 december 2021 en
14 januari 2022

Van 10.00 tot 12.30 uur.

Coachingsgesprek :
In de kosten van deze cursus is één persoonlijk coachingsgesprek met de trainer inbegrepen.

Locatie:

Centrum Zijnsoriëntatie
Utrechtseweg 133
3702 AC Zeist
Nederland

Kosten:

  • € 330,00
Ik wil mij aanmelden