Deze zes Spirituele Zondagen zijn bedoeld voor mensen die eerder hebben deelgenomen aan het Basisjaar Rusten in Zijn-Doen wat je écht wilt of daar nu mee bezig zijn.

Op deze zes zondagen zal louter de spirituele dimensie zoals die in het Zijnsgeoriënteerde werk ervaren kan worden in al zijn verschillende vormen van manifestatie centraal staan. Wanneer je jezelf als bron van Zijnskwaliteiten ervaart, komen woorden als bevrijding, verstilling, vitaliteit, in verbinding Zijn, plezier, openheid, gemak, liefde spontaan op om je staat van Zijn te beschrijven.

De spirituele dimensie met elkaar beleven voelt als een bijzondere, gezamenlijke viering, als een spirituele dienst. Toewijding aan en openstelling voor wat er in het moment ontstaat, is daar een vanzelfsprekende voorwaarde voor. Onze bekende oefeningen uit het Basisjaar zullen we toepassen en verder uitbouwen. Denk daarbij aan de Visualisatie van het Huis van Zijn, de Radicale Loslaatoefening, de diverse lichaamsgerichte meditatievormen zoals de Innerlijke Massage Meditatie, “Als ik stop met invloed uitoefenen” en zo verder.

 

 

Dit aanbod is bedoeld om je de mogelijkheid te bieden om één zondag in de maand diepgaand de spirituele dimensie te helpen ervaren en daardoor als inspiratiepunt te dienen voor de rest van je leven. Het zal waarschijnlijk ook je persoonlijke beoefening in een ander daglicht zetten.

Wanneer je vragen hebt over deze Spirituele Zondagen neem dan contact op met Chris Kersten. Dat kan door een mail te sturen naar chriskersten@zijn.nu of telefonisch contact op te nemen met hem op 06-44 726934. Hij is graag bereid tot verdere toelichting.

Praktische Zaken

Leiding:

Data Opleiding:

6 zondagen:
Zondag 1 september,
Zondag 29 september,
Zondag 3 november,
Zondag 1 december,
Zondag 15 december 2019 en
Zondag 2 februari 2020.
Alle 6 zondagen zijn van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Locatie:

Centrum Zijnsoriëntatie
Utrechtseweg 133
3702 AC Zeist
Nederland

Kosten:

  • € 660,00

Mochten je financiële omstandigheden de reden vormen dat je niet kunt deelnemen, laat ons dat dan weten.

Ik wil mij aanmelden

  • Ruimte voor vragen of opmerkingen