Zelfliefde

Gelukkig zijn kan alleen als er sprake is van een positieve relatie met jezelf.  Als er sprake is van een positieve relatie met jezelf, met alles wat er zich van binnen voordoet dan ervaar je rust en innerlijke vrede. Tegelijkertijd is er dan energie, levenslust en gezonde motivatie.

Zijnsoriëntatie is bedoeld om je te helpen die positieve relatie tot stand te brengen. Hoe je dat bereikt, ga je dankzij de oefeningen die we doen in deze introductieworkshop niet alleen begrijpen, maar ook aan de lijve ervaren.

Anderen belangrijker maken dan onszelf is voor velen van ons welhaast een tweede natuur geworden. En natuurlijk is waardering en begrip van anderen voor een mens belangrijk. Toch is het eigenlijk voor je geluk noodzakelijk dat je er in de eerste plaats voor jezelf kunt zijn.

Helder gaat worden in deze workshop hoe je geleidelijk een houding van liefde en respect met name ten opzichte van jezelf kunt ontwikkelen. Duidelijk zal worden hoe belangrijk het is om daartoe de juiste instrumenten beschikbaar te hebben en een supportgroep die je ondersteunt en stimuleert  in de gezamenlijke dagelijkse toepassing van die instrumenten.

De kosten voor deze workshop zijn € 20,-. Geef je via onderstaand formulier op. Je ontvangt dan een bevestiging van je aanmelding en een eenvoudige instructie hoe je aan deze online bijeenkomsten deel kunt nemen. Laat ons (liefst per mail naar centrum@zijn.nu) weten wanneer je op een of andere manier behoefte hebt aan support.

Praktische Zaken

Leiding:

Data en tijd:

Online op zondag 23 april 2023 van 13.30 tot 17.00 uur door Fiene van Loock

Locatie:

ONLINE via Zoom

Kosten:

  • Privé: € 20,00
  • Zakelijk: € 20,00
Ik wil mij aanmelden