Zelfliefde

Gelukkig zijn kan alleen als er sprake is van een positieve relatie met jezelf.  Als er sprake is van een positieve relatie met jezelf, met alles wat er zich van binnen voordoet dan ervaar je rust en innerlijke vrede. Tegelijkertijd is er dan energie, levenslust en gezonde motivatie.

Zijnsoriëntatie is bedoeld om je te helpen die positieve relatie tot stand te brengen. Hoe je dat bereikt, ga je dankzij de oefeningen die we doen in deze introductieworkshop niet alleen begrijpen, maar ook aan de lijve ervaren.

Anderen belangrijker maken dan onszelf is voor velen van ons welhaast een tweede natuur geworden. En natuurlijk is waardering en begrip van anderen voor een mens belangrijk. Toch is het eigenlijk voor je geluk noodzakelijk dat je er in de eerste plaats voor jezelf kunt zijn.

Helder gaat worden in deze workshop hoe je geleidelijk een houding van liefde en respect met name ten opzichte van jezelf kunt ontwikkelen. Duidelijk zal worden hoe belangrijk het is om daartoe de juiste instrumenten beschikbaar te hebben en een supportgroep die je ondersteunt en stimuleert  in de gezamenlijke dagelijkse toepassing van die instrumenten.

De kosten voor deze workshop in Zeist zijn € 20,-. Geef je via onderstaand formulier op.

Praktische Zaken

Leiding:

Data en tijd:

Op zondag 20 juni, zondag 26 september en zondag 10 oktober 2021 van 13.30 tot 17.00 uur door Chris Kersten

Locatie:

Centrum Zijnsoriëntatie
Utrechtseweg 133
3702 AC Zeist
Nederland

Kosten:

  • Privé: € 20,00
  • Zakelijk: € 36,00

  • € 0,00