Spirituele Zondag op 19 december 2021 (gratis deelname)

Spirituele Zondag op 19 december 2021 (gratis deelname) De Spirituele Zondag is een kosteloze spirituele bijeenkomst voor iedereen toegankelijk. We noemen deze bijeenkomst ook wel een eredienst van het Zijn. Dit omdat de nadruk eerder op viering ligt dan op leren of training.

Wat kun je doen om jezelf een Gelukkig Nieuwjaar te geven? Lezing en Workshop door Georg Hubner - Zeist

Wat kun je doen om jezelf een Gelukkig Nieuwjaar te geven? Lezing en Workshop door Georg Hubner - Zeist Op deze middag vieren we met elkaar de start van het nieuwe jaar. Georg Hubner geeft een voordracht over de invloed die we als mens hebben om er een gelukkig nieuw jaar van te maken, gezien vanuit de Zijnsgeoriënteerde benadering.

Workshop Stembevrijding: "Jij bént Muziek"

Workshop Stembevrijding: "Jij bént Muziek" Tijdens deze middag kun je kennis maken met de onconventionele, lichtvoetige maar ook uitdagende benadering van zingen die we stembevrijding noemen. Het gaat daarbij eerder over verlangen dan over techniek, eerder over vreugde dan over ‘hoe het hoort’.

Mantra-avond: "Het Lied van de Ziel"

Mantra-avond: "Het Lied van de Ziel" Het samen zingen van mantra’s is heilzaam, niet alleen voor onszelf, maar ook voor de wereld. Als wij ons met elkaar verbinden is dat een bijdrage aan onze wereld, waarin we zo vaak in dualiteit en dus isolement leven. We zingen woorden vol betekenis. In de klank van de stem, in de zangerige toewijding ervan, komt die betekenis tot leven. Het gaat om korte teksten op eenvoudige melodieën.

Cursus De wijsheid van zenmeester Dongshan - Grondslagen van het Zen Boeddhisme

Cursus De wijsheid van zenmeester Dongshan - Grondslagen van het Zen Boeddhisme Het Boeddhisme is bedoeld voor mensen die zich afvragen hoe ze hun drukke leven kunnen verdiepen, verrijken en erin thuis kunnen komen.

Andere afdelingen