Dans Retraite Nieuwjaar: Bevrijd je Essentie door Zijnsgeoriënteerde Dans

Dans Retraite Nieuwjaar: Bevrijd je Essentie door Zijnsgeoriënteerde Dans Hou je van stilte, van rust, maar tegelijkertijd ook van je energiek, levendig en blij voelen, kom dan in januari naar een prachtige plek aan de rand van de Veluwe. Hier kun je voluit genieten van een retraite met afwisselend lichaamswerk, meditatie en dans op basis van Zijnsoriëntatie. Van 2 tot en met 5 januari 2022.

Ontdek de wijsheid van je Lichaam via Zijnsgeoriënteerd Lichaamswerk

Ontdek de wijsheid van je Lichaam via Zijnsgeoriënteerd Lichaamswerk Wil jij je ook zo graag vitaler en energieker voelen? Meer ontspanning ervaren en lekkerder in je vel zitten? Lichaamswerk kan je helpen om meer in contact te komen met de wijsheid van je lichaam en je bewust maken van je gevoelsleven.

Bevrijd je Essentie door Zijnsgeoriënteerde Dans - Rotterdam

Bevrijd je Essentie door Zijnsgeoriënteerde Dans - Rotterdam In deze training vormt de lichaamservaring op een verrassende manier de ingang naar wie je in essentie bent. Met dans als krachtig middel en daarnaast met lichaamswerk, visualisaties, bewustzijnsoefeningen en aanraking leer je om een dieper contact met je lichaam te ontwikkelen.

Bevrijd je Essentie door Zijnsgeoriënteerde Dans - Amsterdam

Bevrijd je Essentie door Zijnsgeoriënteerde Dans - Amsterdam In deze training vormt de lichaamservaring op een verrassende manier de ingang naar wie je in essentie bent. Met dans als krachtig middel en daarnaast met lichaamswerk, visualisaties, bewustzijnsoefeningen en aanraking leer je om een dieper contact met je lichaam te ontwikkelen.

Bevrijd je Essentie door Zijnsgeoriënteerde Dans - Utrecht

Bevrijd je Essentie door Zijnsgeoriënteerde Dans - Utrecht In deze training vormt de lichaamservaring op een verrassende manier de ingang naar wie je in essentie bent. Met dans als krachtig middel en daarnaast met lichaamswerk, visualisaties, bewustzijnsoefeningen en aanraking leer je om een dieper contact met je lichaam te ontwikkelen.

Andere afdelingen