Stilte Dag op Zondag - Zeist

Stilte Dag op Zondag - Zeist Een Stilte Dag op Zondag bij Centrum Zijnsoriëntatie biedt je de kans om regelmatig een dag de helende werking van de stilte te ervaren. Gun jezelf een dag van meditatie, stilte en oprechte zelfontmoeting. Ervaar hoe bijzonder het is om in stilte samen te zijn, te mediteren, te lunchen en te evalueren aan het eind van de dag.

Gratis Proeflessen Zen Meditatie

Gratis Proeflessen Zen Meditatie Door de Gratis Proeflessen Zen Meditatie willen we je in de gelegenheid stellen kennis te maken met Zen Meditatie.

Gratis Proefles Innerlijke Rust - Zen Meditatie

Gratis Proefles Innerlijke Rust - Zen Meditatie Door de Gratis Proefles Innerlijke Rust willen we je in de gelegenheid stellen kennis te maken met Zen Meditatie bij Centrum Zijnsoriëntatie.

Zen Meditatie

Zen Meditatie Elke dinsdag en donderdag zijn er meditatiegroepen voor mensen met ervaring en introductiecursussen voor beginners.

Cursus De wijsheid van zenmeester Hui Neng - Grondslagen van het Zen Boeddhisme

Cursus De wijsheid van zenmeester Hui Neng - Grondslagen van het Zen Boeddhisme Het Boeddhisme is bedoeld voor mensen die zich afvragen hoe ze hun drukke leven kunnen verdiepen, verrijken en erin thuis kunnen komen.

Andere afdelingen