Wat kan Zijnsoriëntatie voor jou betekenen? - Gratis online avonden onder leiding van Chris Kersten

Wat kan Zijnsoriëntatie voor jou betekenen? - Gratis online avonden onder leiding van Chris Kersten Wat kan Zijnsoriëntatie voor jou betekenen? Gratis online avonden onder leiding van Chris Kersten, specialist op het gebied van zelf- en relatiebegeleiding.

Online Workshop - Zelfliefde

Online Workshop - Zelfliefde Online Workshop op zaterdag 10 oktober 2020 o.l.v. Chris Kersten. Gelukkig zijn kan alleen als er sprake is van een positieve relatie met jezelf.

Online Gratis Informatie Avond Basisjaar Opleiding Zijnsoriëntatie

Online Gratis Informatie Avond Basisjaar Opleiding Zijnsoriëntatie Op een online gratis open avond kun je al je vragen te stellen over de Opleidingen Zijnsoriëntatie en het is een goede manier om de trainer te leren kennen.

Gratis Informatie Avonden - Rotterdam

Gratis Informatie Avonden - Rotterdam Een informatie avond is een gratis, open inloopavond, waar je al je vragen kunt stellen over de Opleidingen Zijnsoriëntatie. Het is tevens een goede manier om de trainer te leren kennen.

Online Introductieworkshops Basisjaar Opleiding Zijnsoriëntatie

Online Introductieworkshops Basisjaar Opleiding Zijnsoriëntatie Geef jezelf de kans om tijdens deze online introductieworkshop in korte tijd de schoonheid en diepgang van het zijnsgeoriënteerde werk te leren kennen.

Online Basisjaar Opleiding Zijnsoriëntatie

Online Basisjaar Opleiding Zijnsoriëntatie Leren om echt op je gemak te zijn met jezelf. Leren je leven in te richten zoals je dat écht wilt. Ontdekken wat je bestemming is en daarin je geluk vinden. Daar gaat het om in deze training.

Online Basisjaar Coach Opleiding Zijnsoriëntatie

Online Basisjaar Coach Opleiding Zijnsoriëntatie Het is voor steeds meer mensen mogelijk om te worden wie zij werkelijk zijn en om daardoor een compleet en vervullend leven te leiden. Beschikbaarheid van deskundige begeleiding speelt daarbij een essentiële rol. Adequate begeleiding kan dit proces immers richting geven, versoepelen en versnellen.

Online zesdaagse Training: Innerlijke Kracht door Zijnsoriëntatie

Online zesdaagse Training: Innerlijke Kracht door Zijnsoriëntatie Innerlijke Kracht draagt je, voedt je en verbreedt je horizon. Innerlijke Kracht geeft een besef van opgewassen te zijn tegen het leven, van mogelijkheden, van vertrouwen en vrijheid om te kiezen in plaats van moeten. Volg deze Training Online

Andere afdelingen