Wat kan Zijnsoriëntatie voor jou betekenen? - Gratis online avonden onder leiding van Chris Kersten

Wat kan Zijnsoriëntatie voor jou betekenen? - Gratis online avonden onder leiding van Chris Kersten Wat kan Zijnsoriëntatie voor jou betekenen? Gratis online avonden onder leiding van Chris Kersten, specialist op het gebied van zelf- en relatiebegeleiding.

Online Avondcursus Zijnsoriëntatie: Zelf-Liefde, Zelf-Acceptatie, Zelf-Vertrouwen

Online Avondcursus Zijnsoriëntatie: Zelf-Liefde, Zelf-Acceptatie, Zelf-Vertrouwen In deze Online Avondcursus Zijnsoriëntatie van 6 avonden leer je jezelf te accepteren en te vertrouwen precies zoals je bent.

Online driedaagse Training: Behoud van Liefdevolle Relaties in Moeilijke Tijden

Online driedaagse Training: Behoud van Liefdevolle Relaties in Moeilijke Tijden Online driedaagse Training Behoud van Liefdevolle Relaties in Moeilijke Tijden. Deze driedaagse training gaat over de kunst van liefdevol zijn naar jezelf.

Online Workshop - De Kunst van Liefdevol Zijn

Online Workshop - De Kunst van Liefdevol Zijn Online Workshop vrijdagmiddag 29 mei 2020 o.l.v. Susan de Jonge en Tom Falk met "De Kunst van Liefdevol Zijn" als onderwerp.

Online Workshop - Zijnsgeoriënteerde Dans

Online Workshop - Zijnsgeoriënteerde Dans Online Dansworkshop op vrijdag 5 en zondag 21 juni o.l.v. Rianne Fischer

Online zesdaagse Training: Innerlijke Kracht door Zijnsoriëntatie

Online zesdaagse Training: Innerlijke Kracht door Zijnsoriëntatie Innerlijke Kracht draagt je, voedt je en verbreedt je horizon. Innerlijke Kracht geeft een besef van opgewassen te zijn tegen het leven, van mogelijkheden, van vertrouwen en vrijheid om te kiezen in plaats van moeten. Volg deze Training Online

Online Workshop - In Verbinding met Jezelf

Online Workshop - In Verbinding met Jezelf Online Workshop op zondag 7 juni o.l.v. Neriyah Duval én op vrijdag 19 juni door Karen Peelen. Ontdek hoe diepere verbinding met jezelf als vanzelf leidt tot diepere verbinding met anderen.

Online Workshop - Het wat, hoe en waarom van vriendelijkheid voor jezelf

Online Workshop - Het wat, hoe en waarom van vriendelijkheid voor jezelf Online Workshop op zaterdag 20 juni o.l.v. Georg Hubner met "Het wat, hoe en waarom van vriendelijkheid voor jezelf" als onderwerp.

Online Workshop - Rusten in zijn, doen wat je écht wilt

Online Workshop - Rusten in zijn, doen wat je écht wilt Online Workshop op zaterdag 4 juli o.l.v. Berna van der Heide en Tom Falk met "Rusten in zijn, doen wat je écht wilt" als onderwerp.

Introductieworkshops Zijnsoriëntatie 1/2 dag - Zeist

Introductieworkshops Zijnsoriëntatie 1/2 dag - Zeist Geef jezelf de kans om tijdens deze introductieworkshop in korte tijd de schoonheid en diepgang van het zijnsgeoriënteerde werk te leren kennen.

Introductieworkshops Zijnsoriëntatie 1/2 dag - Arnhem

Introductieworkshops Zijnsoriëntatie 1/2 dag - Arnhem Met behulp van betrekkelijk eenvoudige hulpmiddelen en technieken zal gedurende deze Introductieworkshop Zijnsoriëntatie blijken dat het mogelijk is in contact te komen met een bijzondere dimensie.

Andere afdelingen