Persoonlijke Begeleidingen - online avonden onder leiding van Chris Kersten

Persoonlijke Begeleidingen - online avonden onder leiding van Chris Kersten Online Avonden met Persoonlijke Begeleidingen onder leiding van Chris Kersten, specialist op het gebied van zelf- en relatiebegeleiding.

Wat kan Zijnsoriëntatie voor jou betekenen? - Gratis online avonden onder leiding van Chris Kersten

Wat kan Zijnsoriëntatie voor jou betekenen? - Gratis online avonden onder leiding van Chris Kersten Wat kan Zijnsoriëntatie voor jou betekenen? Gratis online avonden onder leiding van Chris Kersten, specialist op het gebied van zelf- en relatiebegeleiding.

Gratis Informatie Avonden - Zeist

Gratis Informatie Avonden - Zeist Een informatie avond is een gratis, open inloopavond, waar je al je vragen kunt stellen over de Opleidingen Zijnsoriëntatie. Het is tevens een goede manier om de trainer te leren kennen.

Online Workshop - Zelfliefde

Online Workshop - Zelfliefde Online Workshop op zaterdag 12 december 2020 o.l.v. Chris Kersten. Gelukkig zijn kan alleen als er sprake is van een positieve relatie met jezelf.

Gratis Informatie Avonden - Rotterdam

Gratis Informatie Avonden - Rotterdam Een informatie avond is een gratis, open inloopavond, waar je al je vragen kunt stellen over de Opleidingen Zijnsoriëntatie. Het is tevens een goede manier om de trainer te leren kennen.

Online zesdaagse Training: Innerlijke Kracht door Zijnsoriëntatie

Online zesdaagse Training: Innerlijke Kracht door Zijnsoriëntatie Innerlijke Kracht draagt je, voedt je en verbreedt je horizon. Innerlijke Kracht geeft een besef van opgewassen te zijn tegen het leven, van mogelijkheden, van vertrouwen en vrijheid om te kiezen in plaats van moeten. Volg deze Training Online

Andere afdelingen