Wat kan Zijnsoriëntatie voor jou betekenen? - Gratis online avond onder leiding van Chris Kersten

Wat kan Zijnsoriëntatie voor jou betekenen? - Gratis online avond onder leiding van Chris Kersten Wat kan Zijnsoriëntatie voor jou betekenen? Gratis online avonden onder leiding van Chris Kersten, specialist op het gebied van zelf- en relatiebegeleiding.

AD(H)D van binnenuit!

AD(H)D van binnenuit! Dit webinar - gegeven door Gerphil Kerkhof - is bedoeld voor iedereen die persoonlijk of professioneel geïnteresseerd is in de begeleiding van mensen (of zichzelf) met ADD of ADHD.

Online Avondcursus Jong Zijnsoriëntatie: Zelf-Liefde, Zelf-Acceptatie, Zelf-Vertrouwen voor jongeren van 18-25 jaar

Online Avondcursus Jong Zijnsoriëntatie: Zelf-Liefde, Zelf-Acceptatie, Zelf-Vertrouwen voor jongeren van 18-25 jaar In deze Online Avondcursus Jong Zijnsoriëntatie van 6 avonden - speciaal voor jongeren van 18-25 jaar - leer je jezelf te accepteren en te vertrouwen precies zoals je bent.

Online Avondcursus Zijnsoriëntatie: Zelf-Liefde, Zelf-Acceptatie, Zelf-Vertrouwen

Online Avondcursus Zijnsoriëntatie: Zelf-Liefde, Zelf-Acceptatie, Zelf-Vertrouwen In deze Online Avondcursus Zijnsoriëntatie van 6 avonden leer je jezelf te accepteren en te vertrouwen precies zoals je bent.

Online Introductieworkshops Opleiding Zijnsoriëntatie

Online Introductieworkshops Opleiding Zijnsoriëntatie Geef jezelf de kans om tijdens deze online introductieworkshop in korte tijd de schoonheid en diepgang van het zijnsgeoriënteerde werk te leren kennen.

Gratis Online Meditatiebijeenkomst op Zondagmorgen

Gratis Online Meditatiebijeenkomst op Zondagmorgen Voor veel mensen is het juist tijdens de Coronacrisis belangrijk om er even helemaal voor zichzelf te kunnen zijn en daarbij gesteund worden door een trainer en een groep.

Andere afdelingen