Wat kan Zijnsoriëntatie voor jou betekenen? - Gratis online avond onder leiding van Chris Kersten

Wat kan Zijnsoriëntatie voor jou betekenen? - Gratis online avond onder leiding van Chris Kersten Wat kan Zijnsoriëntatie voor jou betekenen? Gratis online avonden onder leiding van Chris Kersten, specialist op het gebied van zelf- en relatiebegeleiding.

Workshop - Zelfliefde

Workshop - Zelfliefde Online Workshop Zijnsoriëntatie met "Zelfliefde" als onderwerp. Gelukkig zijn kan alleen als er sprake is van een positieve relatie met jezelf.

Online Avondcursus Zijnsoriëntatie: Zelf-Liefde, Zelf-Acceptatie, Zelf-Vertrouwen

Online Avondcursus Zijnsoriëntatie: Zelf-Liefde, Zelf-Acceptatie, Zelf-Vertrouwen In deze Online Avondcursus Zijnsoriëntatie van 6 avonden leer je jezelf te accepteren en te vertrouwen precies zoals je bent.

Online Avondcursus Jong Zijnsoriëntatie: Zelf-Liefde, Zelf-Acceptatie, Zelf-Vertrouwen voor jongeren van 18-25 jaar

Online Avondcursus Jong Zijnsoriëntatie: Zelf-Liefde, Zelf-Acceptatie, Zelf-Vertrouwen voor jongeren van 18-25 jaar In deze Online Avondcursus Jong Zijnsoriëntatie van 6 avonden - speciaal voor jongeren van 18-25 jaar - leer je jezelf te accepteren en te vertrouwen precies zoals je bent.

Gratis Online Meditatiebijeenkomst op Zondagmorgen

Gratis Online Meditatiebijeenkomst op Zondagmorgen Voor veel mensen is het juist tijdens de Coronacrisis belangrijk om er even helemaal voor zichzelf te kunnen zijn en daarbij gesteund worden door een trainer en een groep.

Andere afdelingen