Avondcursus Zijnsoriëntatie - Zeist, Utrecht, Rotterdam, Arnhem, Haarlem, Weert, Zwolle en Online

Avondcursus Zijnsoriëntatie - Zeist, Utrecht, Rotterdam, Arnhem, Haarlem, Weert, Zwolle en Online In deze Avondcursus Zijnsoriëntatie leer je jezelf te accepteren en te vertrouwen precies zoals je bent.

Middagcursus Zijnsoriëntatie: Zelf-Liefde, Zelf-Acceptatie, Zelf-Vertrouwen (Arnhem)

Middagcursus Zijnsoriëntatie: Zelf-Liefde, Zelf-Acceptatie, Zelf-Vertrouwen (Arnhem) In deze cursus van 6 middagen leer je ontdekken hoe het voelt om jezelf helemaal te accepteren precies zoals je bent.

Groeien in Zelfvertrouwen en Innerlijke Kracht - Zeist

Groeien in Zelfvertrouwen en Innerlijke Kracht - Zeist Wie over een gezond zelfvertrouwen beschikt kan vrijuit zichzelf zijn in relatie met anderen en dus blij zijn met diens contacten met anderen. En innerlijke kracht is nodig om je op een natuurlijke, vanzelfsprekende manier staande te kunnen houden in de wereld.

Bevrijd je Essentie door Zijnsgeoriënteerde Dans - Utrecht

Bevrijd je Essentie door Zijnsgeoriënteerde Dans - Utrecht In deze training vormt de lichaamservaring op een verrassende manier de ingang naar wie je in essentie bent. Met dans als krachtig middel en daarnaast met lichaamswerk, visualisaties, bewustzijnsoefeningen en aanraking leer je om een dieper contact met je lichaam te ontwikkelen.

Andere afdelingen