Avondcursus Zijnsoriëntatie - Zeist, Rotterdam, Arnhem, Haarlem, ’s-Hertogenbosch en Weert

Avondcursus Zijnsoriëntatie - Zeist, Rotterdam, Arnhem, Haarlem, ’s-Hertogenbosch en Weert In deze Avondcursus Zijnsoriëntatie leer je jezelf te accepteren en te vertrouwen precies zoals je bent.

Bevrijd je Essentie door Zijnsgeoriënteerde Dans - Utrecht

Bevrijd je Essentie door Zijnsgeoriënteerde Dans - Utrecht In deze training vormt de lichaamservaring op een verrassende manier de ingang naar wie je in essentie bent. Met dans als krachtig middel en daarnaast met lichaamswerk, visualisaties, bewustzijnsoefeningen en aanraking leer je om een dieper contact met je lichaam te ontwikkelen.

Introductiecursus Zijnsoriëntatie Zeist

Introductiecursus Zijnsoriëntatie Zeist In deze Introductiecursus Zijnsoriëntatie van 6 ochtenden, gegeven in Zeist, leer je jezelf te accepteren en te vertrouwen precies zoals je bent.

Zomer Retraite Zijnsoriëntatie

Zomer Retraite Zijnsoriëntatie De Retraite Zijnsoriëntatie van 10 juli tot en met 15 juli 2022 is bedoeld als een combinatie van vakantie, training en zelfbezinning in een mooie, rustgevende omgeving. Je gaat kennis maken met het hart van het zijnsgeoriënteerde werk en tegelijkertijd veel tijd in stilte doorbrengen met jezelf en met elkaar.

Zomer Retraite voor Jong Volwassenen van 18-30 jaar

Zomer Retraite voor Jong Volwassenen van 18-30 jaar Deze Zomer Retraite voor Jong Volwassenen van 22 tot en met 24 juli 2022 is bedoeld als een combinatie van vakantie, training en zelfbezinning in een mooie, rustgevende omgeving voor jong volwassenen van 18-30 jaar.

Groeien in Zelfvertrouwen en Innerlijke Kracht - Zeist

Groeien in Zelfvertrouwen en Innerlijke Kracht - Zeist Wie over een gezond zelfvertrouwen beschikt kan vrijuit zichzelf zijn in relatie met anderen en dus blij zijn met diens contacten met anderen. En innerlijke kracht is nodig om je op een natuurlijke, vanzelfsprekende manier staande te kunnen houden in de wereld.

Andere afdelingen