Avondcursus Zijnsoriëntatie - Zeist, Rotterdam, Amsterdam, Arnhem, Haarlem, ’s-Hertogenbosch en Zwolle

Avondcursus Zijnsoriëntatie - Zeist, Rotterdam, Amsterdam, Arnhem, Haarlem, ’s-Hertogenbosch en Zwolle In deze Avondcursus Zijnsoriëntatie leer je jezelf te accepteren en te vertrouwen precies zoals je bent.

Innerlijke Kracht door Zijnsoriëntatie - Zesdaagse Training

Innerlijke Kracht door Zijnsoriëntatie - Zesdaagse Training Innerlijke Kracht draagt je, voedt je en verbreedt je horizon. Innerlijke Kracht geeft rust en zelfvertrouwen. Je hebt het gevoel dat je alles wilt en kunt, niet dat je van alles moet.

Bevrijd je Essentie door Zijnsgeoriënteerde Dans - Amsterdam

Bevrijd je Essentie door Zijnsgeoriënteerde Dans - Amsterdam In deze training vormt de lichaamservaring op een verrassende manier de ingang naar wie je in essentie bent. Met dans als krachtig middel en daarnaast met lichaamswerk, visualisaties, bewustzijnsoefeningen en aanraking leer je om een dieper contact met je lichaam te ontwikkelen.

Jongeren Winter Retraite Zijnsoriëntatie voor jongeren van 18-25 jaar

Jongeren Winter Retraite Zijnsoriëntatie voor jongeren van 18-25 jaar Deze Jongeren Winter Retraite Zijnsoriëntatie van 21 tot en met 23 januari 2022 is bedoeld als een combinatie van vakantie, training en zelfbezinning in een mooie, rustgevende omgeving.

Vervolg Avondcursus Zijnsoriëntatie: De ervaring van Kostbaarheid en Zelfrespect - Zeist

Vervolg Avondcursus Zijnsoriëntatie: De ervaring van Kostbaarheid en Zelfrespect - Zeist In deze vervolgcursus van 6 avonden leer je meer afgestemd te zijn op je innerlijke waarheid en daarmee steeds meer op je gemak te zijn. Door een groeiend gevoel van eigenwaarde, groeit je zelfvertrouwen, je zelfrespect en je eigenheid.

Andere afdelingen