Avondcursus Zijnsoriëntatie - Zeist, Rotterdam, Arnhem, Eindhoven en Haarlem

Avondcursus Zijnsoriëntatie - Zeist, Rotterdam, Arnhem, Eindhoven en Haarlem In deze Avondcursus Zijnsoriëntatie leer je jezelf te accepteren en te vertrouwen precies zoals je bent.

Zomercursus Zijnsoriëntatie in Zeist: Zelf-Liefde, Zelf-Acceptatie, Zelf-Vertrouwen

Zomercursus Zijnsoriëntatie in Zeist: Zelf-Liefde, Zelf-Acceptatie, Zelf-Vertrouwen In deze Zomercursus Zijnsoriëntatie van 19 tot en met 23 juli 2019 leer je ontdekken hoe het voelt om jezelf helemaal te accepteren precies zoals je bent. Daarvoor is het belangrijk jezelf niet te bestrijden, maar om alles wat je voelt en ervaart in jezelf te laten bestaan, waar te laten zijn en ruimte te geven.

Innerlijke Kracht door Zijnsoriëntatie - Zesdaagse Training Zeist en Rotterdam

Innerlijke Kracht door Zijnsoriëntatie - Zesdaagse Training Zeist en Rotterdam Innerlijke Kracht draagt je, voedt je en verbreedt je horizon. Innerlijke Kracht geeft rust en zelfvertrouwen. Je hebt het gevoel dat je alles wilt en kunt, niet dat je van alles moet.

Zomer Retraite Zijnsoriëntatie

Zomer Retraite Zijnsoriëntatie Deze Zomer Retraite Zijnsoriëntatie van 28 juli tot en met 2 augustus 2019 is bedoeld als een combinatie van vakantie, training en zelfbezinning in een mooie, rustgevende omgeving. Je gaat kennis maken met het hart van het zijnsgeoriënteerde werk en tegelijkertijd veel tijd in stilte doorbrengen met jezelf en met elkaar.

Andere afdelingen