Wat kan Zijnsoriëntatie voor jou betekenen? - Gratis online avonden onder leiding van Chris Kersten

Wat kan Zijnsoriëntatie voor jou betekenen? - Gratis online avonden onder leiding van Chris Kersten Wat kan Zijnsoriëntatie voor jou betekenen? Gratis online avonden onder leiding van Chris Kersten, specialist op het gebied van zelf- en relatiebegeleiding.

Online workshops met 4 inspirerende thema's

Online workshops met 4 inspirerende thema's Online workshops met 4 inspirerende thema's zoals 'Het wat, hoe en waarom van vriendelijkheid voor jezelf', 'Rusten in zijn, doen wat je écht wilt', 'In verbinding met jezelf' en 'de Kunst van Liefdevol Zijn' Een mooie kennismaking met zijnsgeoriënteerde training.

Gratis Informatie Avonden - Zeist, Rotterdam, Arnhem, Eindhoven en Haarlem

Gratis Informatie Avonden - Zeist, Rotterdam, Arnhem, Eindhoven en Haarlem Een informatie avond is een gratis, open inloopavond, waar je al je vragen kunt stellen over de Opleidingen Zijnsoriëntatie. Het is tevens een goede manier om de trainer te leren kennen.

Introductieworkshops Zijnsoriëntatie 1/2 dag - Zeist, Rotterdam, Arnhem, Eindhoven en Haarlem

Introductieworkshops Zijnsoriëntatie 1/2 dag - Zeist, Rotterdam, Arnhem, Eindhoven en Haarlem Met behulp van betrekkelijk eenvoudige hulpmiddelen en technieken zal gedurende deze Introductieworkshop Zijnsoriëntatie blijken dat het mogelijk is in contact te komen met een bijzondere dimensie.

Avondcursus Zijnsoriëntatie - Zeist, Rotterdam, Arnhem en Haarlem

Avondcursus Zijnsoriëntatie - Zeist, Rotterdam, Arnhem en Haarlem In deze Avondcursus Zijnsoriëntatie leer je jezelf te accepteren en te vertrouwen precies zoals je bent.

Andere afdelingen