Lezingen: Schuld en Schaamte en de Realisatie van Fundamentele Goedheid

Lezingen: Schuld en Schaamte en de Realisatie van Fundamentele Goedheid Gevoelens van basale schuld en basale schaamte kun je zien als dé grote te overwinnen hindernissen op de weg naar de realisatie van fundamentele goedheid. Ze zijn beide uitdrukking van zelftwijfel.

Lezing: Zelf-Liefde, Zelf-Acceptatie, Zelf-Vertrouwen

Lezing: Zelf-Liefde, Zelf-Acceptatie, Zelf-Vertrouwen Er leeft een diepe drang in ons om als een geschenk ervaren te worden. In deze lezing wordt duidelijk hoe we dit bereiken door goed voor onszelf te zorgen.

Gratis Informatie Avonden - Zeist, Rotterdam, Arnhem, Eindhoven

Gratis Informatie Avonden - Zeist, Rotterdam, Arnhem, Eindhoven Een informatie avond is een gratis, open inloopavond, waar je al je vragen kunt stellen over de Opleidingen Zijnsoriëntatie. Het is tevens een goede manier om de trainer te leren kennen.

Introductieworkshops Zijnsoriëntatie 1/2 dag - Zeist, Rotterdam, Arnhem en Eindhoven

Introductieworkshops Zijnsoriëntatie 1/2 dag - Zeist, Rotterdam, Arnhem en Eindhoven Met behulp van betrekkelijk eenvoudige hulpmiddelen en technieken zal gedurende deze Introductieworkshop Zijnsoriëntatie blijken dat het mogelijk is in contact te komen met een bijzondere dimensie.

Andere afdelingen