Lezing: Zijnsoriëntatie als Pad van Zelfbevrijding - Arnhem

Lezing: Zijnsoriëntatie als Pad van Zelfbevrijding - Arnhem We zullen in deze lezing een beeld schetsen van hoe het pad van zelfbevrijding op basis van Zijnsoriëntatie er uit ziet.

Lezing: Zelf-Liefde, Zelf-Acceptatie, Zelf-Vertrouwen - Rotterdam, Arnhem en Haarlem

Lezing: Zelf-Liefde, Zelf-Acceptatie, Zelf-Vertrouwen - Rotterdam, Arnhem en Haarlem Er leeft een diepe drang in ons om als een geschenk ervaren te worden. In deze lezing wordt duidelijk hoe we dit bereiken door goed voor onszelf te zorgen.

Gratis Informatie Avonden - Zeist, Rotterdam, Arnhem, Eindhoven en Haarlem

Gratis Informatie Avonden - Zeist, Rotterdam, Arnhem, Eindhoven en Haarlem Een informatie avond is een gratis, open inloopavond, waar je al je vragen kunt stellen over de Opleidingen Zijnsoriëntatie. Het is tevens een goede manier om de trainer te leren kennen.

Introductieworkshops Zijnsoriëntatie 1/2 dag - Zeist, Rotterdam, Arnhem, Eindhoven en Haarlem

Introductieworkshops Zijnsoriëntatie 1/2 dag - Zeist, Rotterdam, Arnhem, Eindhoven en Haarlem Met behulp van betrekkelijk eenvoudige hulpmiddelen en technieken zal gedurende deze Introductieworkshop Zijnsoriëntatie blijken dat het mogelijk is in contact te komen met een bijzondere dimensie.

Tweedaagse Trainingen - Zeist, Rotterdam, Arnhem en Eindhoven

Tweedaagse Trainingen - Zeist, Rotterdam, Arnhem en Eindhoven In deze tweedaagse Training Zijnsoriëntatie ga je begrijpen hoe belangrijk het is jezelf centraal te stellen in je leven en hoe uitdagend dat eigenlijk is. Je gaat zien hoe je gewend bent dat niet te doen en wat dat voor effecten heeft.

Avondcursus Zijnsoriëntatie - Zeist, Rotterdam en Arnhem

Avondcursus Zijnsoriëntatie - Zeist, Rotterdam en Arnhem In deze Avondcursus Zijnsoriëntatie leer je jezelf te accepteren en te vertrouwen precies zoals je bent.

Andere afdelingen