Spirituele Zondag op 19 december 2021 (gratis deelname)

Spirituele Zondag op 19 december 2021 (gratis deelname) De Spirituele Zondag is een kosteloze spirituele bijeenkomst voor iedereen toegankelijk. We noemen deze bijeenkomst ook wel een eredienst van het Zijn. Dit omdat de nadruk eerder op viering ligt dan op leren of training.

Wat kun je doen om jezelf een Gelukkig Nieuwjaar te geven? Lezing en Workshop door Georg Hubner - Zeist

Wat kun je doen om jezelf een Gelukkig Nieuwjaar te geven? Lezing en Workshop door Georg Hubner - Zeist Op deze middag vieren we met elkaar de start van het nieuwe jaar. Georg Hubner geeft een voordracht over de invloed die we als mens hebben om er een gelukkig nieuw jaar van te maken, gezien vanuit de Zijnsgeoriënteerde benadering.

Gratis Informatie Avonden - Zeist, Rotterdam, Arnhem, Eindhoven, Haarlem en Breda

Gratis Informatie Avonden - Zeist, Rotterdam, Arnhem, Eindhoven, Haarlem en Breda Een informatie avond is een gratis, open inloopavond, waar je al je vragen kunt stellen over de Opleidingen Zijnsoriëntatie. Het is tevens een goede manier om de trainer te leren kennen.

Introductieworkshops Zijnsoriëntatie 1/2 dag - Zeist, Rotterdam, Arnhem, Eindhoven, Haarlem, Breda en Vorselaar (België)

Introductieworkshops Zijnsoriëntatie 1/2 dag - Zeist, Rotterdam, Arnhem, Eindhoven, Haarlem, Breda en Vorselaar (België) Met behulp van betrekkelijk eenvoudige hulpmiddelen en technieken zal gedurende deze Introductieworkshop Zijnsoriëntatie blijken dat het mogelijk is in contact te komen met een bijzondere dimensie.

Andere afdelingen