Lezing: Wie ben ik? Waar ben ik? Waarom ben ik hier? Wat heb ik te doen?

Lezing: Wie ben ik? Waar ben ik? Waarom ben ik hier? Wat heb ik te doen? Wie ben ik? Waar ben ik? Waarom ben ik hier? Wat heb ik te doen? Op vrijdag 13 september gaat Chris Kersten je deelgenoot maken van de Levensvisie van Centrum Zijnsoriëntatie. Dat gaat dus een heel bijzondere avond worden! In heldere taal en onderbouwd gaat hij antwoord geven op deze essentiële levensvragen.

Gratis Informatie Avonden - Zeist, Rotterdam, Arnhem, Eindhoven en Haarlem

Gratis Informatie Avonden - Zeist, Rotterdam, Arnhem, Eindhoven en Haarlem Een informatie avond is een gratis, open inloopavond, waar je al je vragen kunt stellen over de Opleidingen Zijnsoriëntatie. Het is tevens een goede manier om de trainer te leren kennen.

Introductieworkshops Zijnsoriëntatie 1/2 dag - Zeist, Rotterdam, Arnhem, Eindhoven en Haarlem

Introductieworkshops Zijnsoriëntatie 1/2 dag - Zeist, Rotterdam, Arnhem, Eindhoven en Haarlem Met behulp van betrekkelijk eenvoudige hulpmiddelen en technieken zal gedurende deze Introductieworkshop Zijnsoriëntatie blijken dat het mogelijk is in contact te komen met een bijzondere dimensie.

Lezing: Zelf-Liefde, Zelf-Acceptatie, Zelf-Vertrouwen - Arnhem

Lezing: Zelf-Liefde, Zelf-Acceptatie, Zelf-Vertrouwen - Arnhem Er leeft een diepe drang in ons om als een geschenk ervaren te worden. In deze lezing wordt duidelijk hoe we dit bereiken door goed voor onszelf te zorgen.

Avondcursus Zijnsoriëntatie - Zeist, Rotterdam, Arnhem, Eindhoven en Haarlem

Avondcursus Zijnsoriëntatie - Zeist, Rotterdam, Arnhem, Eindhoven en Haarlem In deze Avondcursus Zijnsoriëntatie leer je jezelf te accepteren en te vertrouwen precies zoals je bent.

Andere afdelingen