MAMA MIA: Moederschap als Spirituele Weg

MAMA MIA: Moederschap als Spirituele Weg Tien dinsdagavonden om te leren je eigen authentieke weg te bewandelen in je moederschap, vanuit je eigen creativiteit en wijsheid afgestemd op het uniek zijn van jouw kind.

Relatie Begeleiding

Relatie Begeleiding Hoe zou het zijn als ieder voor jou belangrijk persoon in je leven jou als een geschenk zou ervaren en dat ook zou laten merken? Door de ander als een geschenk beleefd worden, dat is wat we eigenlijk allemaal willen is onze stelling.

Retraite voor Partners: de Viering van het Samen Zijn

Retraite voor Partners: de Viering van het Samen Zijn Met behulp van diverse zijnsgeoriënteerde oefeningen die in de praktijk hun grote waarde hebben bewezen breng je met deze retraite van 8 t/m 13 juli 2018 je relatie tot bloei.

Hoe te komen tot Geïnspireerd Moederschap voor de Hedendaagse Vrouw: Lezing door Ronny van der Kam

Hoe te komen tot Geïnspireerd Moederschap voor de Hedendaagse Vrouw: Lezing door Ronny van der Kam Een speciale lezing over moeder-zijn. We willen zo graag een goede moeder zijn en het is moeilijk te verdragen dat je een moeder bent met beperkingen, om op een ontspannen manier met die beperkingen om te gaan.

Andere afdelingen