Masterclass Rouw en Verliesverwerking

Masterclass Rouw en Verliesverwerking Het doel van deze 9 daagse Masterclass is het verkrijgen van diepgaand inzicht in wat rouw en verlies voor een mens betekent en om vaardig te worden in effectieve methoden van (zelf)begeleiding bij dit vaak zo ingrijpende proces.

Masterclass Zijnsoriëntatie voor Professionals o.l.v. Chris Kersten

Masterclass Zijnsoriëntatie voor Professionals o.l.v. Chris Kersten In deze 9-daagse Masterclass Zijnsoriëntatie deelt Chris Kersten met professionals in het begeleidingsvak op een heel praktische manier de hoofdlijnen van wat hij de afgelopen jaren als beoefenaar en trainer op het gebied van de begeleiding van mensen heeft ontdekt en ontwikkeld.

Relatietraining voor Partners inclusief Masterclass Zijnsgeoriënteerde Relatiebegeleiding o.l.v. Chris Kersten

Relatietraining voor Partners inclusief Masterclass Zijnsgeoriënteerde Relatiebegeleiding o.l.v. Chris Kersten In deze Masterclass Zijnsgeoriënteerde Relatiebegeleiding voor Partners deelt Chris Kersten met partners een zeer uitgebreide en zeer diepgaande visie rond de uitdagingen die alle soorten van relaties, in het bijzonder ook liefdespartner relaties met zich meebrengen en rond de kansen die deze uitdagingen bieden.

Andere afdelingen