Centrum Zijnsoriëntatie heeft een uitgebreid aanbod in retraites en stilteretraites. Alle retraites bieden de mogelijkheid om werkelijk tot rust te komen, om te ervaren hoe het is om helemaal jezelf te zijn. De retraites verschillen onderling of er wel of niet ook zijnsgeoriënteerde oefeningen worden gedaan. Alle retraites bieden de mogelijkheid van persoonlijke begeleiding tijdens de retraite. Schroom niet om het Centrum te benaderen met je vragen.

Dans Retraite Nieuwjaar: Bevrijd je Essentie door Zijnsgeoriënteerde Dans

Dans Retraite Nieuwjaar: Bevrijd je Essentie door Zijnsgeoriënteerde Dans Hou je van stilte, van rust, maar tegelijkertijd ook van je energiek, levendig en blij voelen, kom dan in januari naar een prachtige plek aan de rand van de Veluwe. Hier kun je voluit genieten van een retraite met afwisselend lichaamswerk, meditatie en dans op basis van Zijnsoriëntatie. Van 2 tot en met 5 januari 2022.

Winter Stilte Retraite: In het Hart van het Leven - Nieuwjaarsretraite

Winter Stilte Retraite: In het Hart van het Leven - Nieuwjaarsretraite Deze Stilte Retraite in het nieuwe jaar van 3 t/m 6 januari 2022 is helemaal bedoeld om je het geschenk van stilte, rust een eenvoud te laten ervaren. Een mogelijkheid om helemaal bij jezelf te komen, om afscheid te nemen van de complexiteit en om je toevlucht te nemen tot de eenvoud. Vanuit rust en toewijding ben je in staat om met afstand, rust en helderheid naar je leven te kijken waardoor je als vanzelf anders in je leven komt te staan.

Jongeren Winter Retraite Zijnsoriëntatie voor jongeren van 18-25 jaar

Jongeren Winter Retraite Zijnsoriëntatie voor jongeren van 18-25 jaar Deze Jongeren Winter Retraite Zijnsoriëntatie van 21 tot en met 23 januari 2022 is bedoeld als een combinatie van vakantie, training en zelfbezinning in een mooie, rustgevende omgeving.

Zomer Retraite Zijnsoriëntatie

Zomer Retraite Zijnsoriëntatie De Retraite Zijnsoriëntatie van 10 juli tot en met 15 juli 2022 is bedoeld als een combinatie van vakantie, training en zelfbezinning in een mooie, rustgevende omgeving. Je gaat kennis maken met het hart van het zijnsgeoriënteerde werk en tegelijkertijd veel tijd in stilte doorbrengen met jezelf en met elkaar.

Stilte Dag op Zondag - Zeist

Stilte Dag op Zondag - Zeist Een Stilte Dag op Zondag bij Centrum Zijnsoriëntatie biedt je de kans om regelmatig een dag de helende werking van de stilte te ervaren. Gun jezelf een dag van meditatie, stilte en oprechte zelfontmoeting. Ervaar hoe bijzonder het is om in stilte samen te zijn, te mediteren, te lunchen en te evalueren aan het eind van de dag.

Gratis Online Meditatiebijeenkomst op Zondagmorgen

Gratis Online Meditatiebijeenkomst op Zondagmorgen Voor veel mensen is het juist nu belangrijk om er even helemaal voor zichzelf te kunnen zijn en daarbij gesteund worden door een trainer en een groep.

Andere afdelingen