Centrum Zijnsoriëntatie heeft een uitgebreid aanbod in retraites en stilteretraites. Alle retraites bieden de mogelijkheid om werkelijk tot rust te komen, om te ervaren hoe het is om helemaal jezelf te zijn. De retraitesverschillen onderling of er wel of niet ook zijnsgeoriënteerde oefeningen worden gedaan. Alle retraites bieden de mogelijkheid van persoonlijke begeleiding tijdens de retraite. Schroom niet om het Centrum te benaderen met je vragen.

De Intimiteit van Stilte: Vertelling door Ronny van der Kam

De Intimiteit van Stilte: Vertelling door Ronny van der Kam Op deze zondagmorgen neemt Ronny je mee in een vertelling over de Intimiteit van Stilte.

Stilte Retraites op Zondag - Zeist

Stilte Retraites op Zondag - Zeist Stilte Zondagen van Centrum Zijnsoriëntatie bieden je de kans om regelmatig een dag de helende werking van de stilte te ervaren. Gun jezelf een dag van meditatie, stilte en oprechte zelfontmoeting. Ervaar hoe bijzonder het is om in stilte samen te zijn, te mediteren, te lunchen en te evalueren aan het eind van de dag.

Stilte Retraite: In het Hart van het Leven - Paasretraite

Stilte Retraite: In het Hart van het Leven - Paasretraite Deze retraite van 31 maart tot en met 5 april 2018 is helemaal bedoeld om je het geschenk van stilte, rust en eenvoud te laten ervaren. We bieden je een mogelijkheid om helemaal bij jezelf te komen, om afscheid te nemen van de complexiteit en om je toevlucht te nemen tot de eenvoud. We kiezen voor rust en toewijding als krachtige balsem voor de ziel.

Zijnsgeoriënteerde Retraite voor Mannen: Licht op Man Zijn

Zijnsgeoriënteerde Retraite voor Mannen: Licht op Man Zijn In deze Retraite voor Mannen van 8 tot en met 13 juli gaat het over wat het betekent het om man te zijn. Hoe ervaar je jezelf als man in relatie met andere mannen? Hoe ervaar je jezelf als man in relatie met vrouwen?

Zomer Retraite Zijnsoriëntatie

Zomer Retraite Zijnsoriëntatie Deze Zomer Retraite Zijnsoriëntatie van 29 juli tot en met 3 augustus 2018 is bedoeld als een combinatie van vakantie, training en zelfbezinning in een mooie, rustgevende omgeving. Je gaat kennis maken met het hart van het zijnsgeoriënteerde werk en tegelijkertijd veel tijd in stilte doorbrengen met jezelf en met elkaar.

Zomer Retraite voor Vrouwen: Ode aan de Vrouw

Zomer Retraite voor Vrouwen: Ode aan de Vrouw Deze retraite van 11 t/m 16 augustus 2018 is speciaal bedoeld voor jou als Vrouw en om te (leren) genieten van jouw Vrouw-Zijn. Het zijnsgeoriënteerde programma leidt je organisch langs allerlei voor vrouwen herkenbare thema’s. Het doel is steeds dieper in contact te komen met je authentieke en sacrale bron van Weten, van Kunnen en van Zijn. In regelmatig terugkerende stilte periodes zul je je innerlijke transformatie kunnen ervaren.

Zomer Stilte Retraite: In het Hart van het Leven

Zomer Stilte Retraite: In het Hart van het Leven Deze retraite is helemaal bedoeld om je het geschenk van stilte, rust een eenvoud te laten ervaren. We bieden je een mogelijkheid om helemaal bij jezelf te komen, om afscheid te nemen van de complexiteit en om je toevlucht te nemen tot de eenvoud. We kiezen voor rust en toewijding als krachtige balsem voor de ziel. Van 20 t/m 25 augustus 2018

Dans Retraite Portugal: Bevrijd je Essentie door Zijnsgeoriënteerde Dans

Dans Retraite Portugal: Bevrijd je Essentie door Zijnsgeoriënteerde Dans Hou je van stilte, van rust, maar tegelijkertijd ook van je energiek, levendig en blij voelen, kom dan deze zomer naar een adembenemend mooie plek in Zuid-Portugal. Die hebben we voor jou geregeld om voluit te gaan genieten van een retraite zijnsgeoriënteerde dans. Van 14 tot en met 19 oktober 2018.

Andere afdelingen