Hieronder vind je een actueel overzicht van de cursussen, workshops en trainingen die Centrum Zijnsoriëntatie aanbiedt. Klik op de naam van de activiteit voor een uitgebreide beschrijving.

Voor inschrijvingen, brochures, of andere informatie kun je contact met ons opnemen. Kijk hier voor onze annuleringsregeling.

Maart 2021

2 Maart 19:30 tot 21:30 - Gratis Informatie Avonden - Zeist

Open Avond Opleiding Zijnsoriëntatie Zeist (ONLINE)

Gratis Informatie Avonden - Zeist Een informatie avond is een gratis, open inloopavond, waar je al je vragen kunt stellen over de Opleidingen Zijnsoriëntatie. Het is tevens een goede manier om de trainer te leren kennen.

4 Maart 10:00 tot 18:00 - Coach Opleiding Zijnsoriëntatie Jaar 4: Relatie, Relatiebegeleiding en RelatieZelfbegeleiding - Zeist

Start Coach Opleiding Zijnsoriëntatie Jaar 4

Coach Opleiding Zijnsoriëntatie Jaar 4: Relatie, Relatiebegeleiding en RelatieZelfbegeleiding - Zeist Het geluk en ongeluk van mensen wordt heel erg bepaald door de kwaliteit van hun relaties. Diep begrijpen waar dit eigenlijk over gaat is dus een belangrijk onderwerp in de Coachopleiding Zijnsoriëntatie en wel vanaf het eerste moment in het eerste, gedurende het tweede, het derde, maar vooral expliciet in het vierde jaar van de Coachopleiding Zijnsoriëntatie.

4 Maart 10:00 tot 18:00 - Training Zijnsoriëntatie Jaar 2: Zelfbegeleiding en Zelfleiderschap - Zeist

Start Training Zijnsoriëntatie Jaar 2

Training Zijnsoriëntatie Jaar 2: Zelfbegeleiding en Zelfleiderschap - Zeist Het tweede jaar van de Training Zijnsoriëntatie vervolgt het pad van constructieve zelfbegeleiding dat is begonnen in het Basisjaar van de Opleiding Zijnsoriëntatie. Steeds dieper leren er écht voor jezelf te zijn in fijne en in moeilijke tijden dat is de hoofdzaak.

5 Maart 13:30 tot 17:00 - Introductieworkshops Zijnsoriëntatie 1/2 dag - Arnhem

Introductieworkshop Opleiding Zijnsoriëntatie Arnhem

Introductieworkshops Zijnsoriëntatie 1/2 dag - Arnhem Met behulp van betrekkelijk eenvoudige hulpmiddelen en technieken zal gedurende deze Introductieworkshop Zijnsoriëntatie blijken dat het mogelijk is in contact te komen met een bijzondere dimensie.

5 Maart 19:30 tot 21:30 - De Innerlijke Criticus Ontmaskerd! - Chris Kersten wordt geïnterviewd door Fiene van Loock

Start interview met Chris Kersten door Fiene van Loock

De Innerlijke Criticus Ontmaskerd! - Chris Kersten wordt geïnterviewd door Fiene van Loock De Innerlijke Criticus... wie kent hem niet? De vaak veroordelende stem in jezelf die je niet vrij laat in je handelen en een enorm beperkende invloed op je kan hebben. Vrijdagavond 5 maart wordt Chris Kersten in een online sessie uitgebreid geïnterviewd door Fiene van Loock over werking, achtergronden en zelfbegeleiding van de Innerlijke Criticus.

6 Maart 13:30 tot 17:00 - Introductieworkshops Zijnsoriëntatie 1/2 dag - Eindhoven

Introductieworkshop Opleiding Zijnsoriëntatie

Introductieworkshops Zijnsoriëntatie 1/2 dag - Eindhoven Met behulp van betrekkelijk eenvoudige hulpmiddelen en technieken zal gedurende deze Introductieworkshop Zijnsoriëntatie blijken dat het mogelijk is in contact te komen met een bijzondere dimensie.

7 Maart 10:00 tot 12:30 - Gratis Online Meditatiebijeenkomst op Zondagmorgen

Gratis Online Meditatiebijeenkomst op Zondagmorgen

Gratis Online Meditatiebijeenkomst op Zondagmorgen Voor veel mensen is het juist tijdens de Coronacrisis belangrijk om er even helemaal voor zichzelf te kunnen zijn en daarbij gesteund worden door een trainer en een groep.

7 Maart 10:30 tot 17:00 - Stilte Dag op Zondag - Zeist

De Stilte Dag van 7 maart 2021 in Zeist is vervallen in verband met covid-19 maatregelen

Stilte Dag op Zondag - Zeist Een Stilte Dag op Zondag bij Centrum Zijnsoriëntatie biedt je de kans om regelmatig een dag de helende werking van de stilte te ervaren. Gun jezelf een dag van meditatie, stilte en oprechte zelfontmoeting. Ervaar hoe bijzonder het is om in stilte samen te zijn, te mediteren, te lunchen en te evalueren aan het eind van de dag.

9 Maart 19:00 tot 21:30 - Avondcursus Zijnsoriëntatie: Zelf-Liefde, Zelf-Acceptatie, Zelf-Vertrouwen (Arnhem)

Start Avondcursus Zijnsoriëntatie Arnhem

Avondcursus Zijnsoriëntatie: Zelf-Liefde, Zelf-Acceptatie, Zelf-Vertrouwen (Arnhem) In deze avondcursus van 6 avonden leer je ontdekken hoe het voelt om jezelf helemaal te accepteren precies zoals je bent.

10 Maart 19:30 tot 21:30 - Hoe om te gaan met de effecten van Corona? - Gratis online avond onder leiding van Chris Kersten

Start Online Workshop door Chris Kersten

Hoe om te gaan met de effecten van Corona? - Gratis online avond onder leiding van Chris Kersten Hoe om te gaan met de effecten van Corona? Op deze Gratis online avonden gaat Chris daarom mensen steeds kort helpen zichzelf te begeleiden bij al hun emotionele uitdagingen als gevolg van de crisis.

12 Maart 10:00 tot 18:00 - Coach Opleiding Zijnsoriëntatie Jaar 2: Grondbeginselen Zijnsgeoriënteerde Begeleiding - Zeist

Start Coach Opleiding Zijnsoriëntatie Jaar 2

Coach Opleiding Zijnsoriëntatie Jaar 2: Grondbeginselen Zijnsgeoriënteerde Begeleiding - Zeist In het tweede jaar van de Coach Opleiding Zijnsoriëntatie ga je leren de instrumenten van zelfbegeleiding in te zetten bij de begeleiding van anderen. Vanaf nu groeit je vermogen jezelf te begeleiden mee met je vermogen anderen te begeleiden.

12 Maart 10:00 tot 18:00 - Training Zijnsoriëntatie: Gevorderdengroep Spiritueel Leiderschap

Start training Zijnsoriëntatie Gevorderdengroep

Training Zijnsoriëntatie: Gevorderdengroep Spiritueel Leiderschap Spiritueel leiderschap gaat in de eerste plaats over een vaak intiem, zeer persoonlijk en innerlijk commitment om te bewerkstelligen wat jij ziet als de goede zaak. Jezelf en anderen de vraag stellen: "wat helpt deze groep, deze situatie?" dat is waar het om gaat. Het gaat dus om een specifieke toewijding aan wat jou bezielt of jouw hart heeft en om dat te willen realiseren. Daar wil je je écht op afstemmen en daar wil je écht werk van maken.

13 Maart 10:00 tot 18:00 - Basisjaar Coach Opleiding Zijnsoriëntatie - Rotterdam

Start Basisjaar Coachopleiding Rotterdam

Basisjaar Coach Opleiding Zijnsoriëntatie - Rotterdam Het is voor steeds meer mensen mogelijk om te worden wie zij werkelijk zijn en om daardoor een compleet en vervullend leven te leiden. Beschikbaarheid van deskundige begeleiding speelt daarbij een essentiële rol. Adequate begeleiding kan dit proces immers richting geven, versoepelen en versnellen.

13 Maart 10:00 tot 18:00 - Basisjaar Opleiding Zijnsoriëntatie - Rotterdam

Start Basisjaar Rotterdam

Basisjaar Opleiding Zijnsoriëntatie - Rotterdam Leren om echt op je gemak te zijn met jezelf. Leren je leven in te richten zoals je dat écht wilt. Ontdekken wat je bestemming is en daarin je geluk vinden. Daar gaat het om in deze training.

16 Maart 19:30 tot 21:30 - Gratis Informatie Avonden - Zeist

Open Avond Opleiding Zijnsoriëntatie Zeist (ONLINE)

Gratis Informatie Avonden - Zeist Een informatie avond is een gratis, open inloopavond, waar je al je vragen kunt stellen over de Opleidingen Zijnsoriëntatie. Het is tevens een goede manier om de trainer te leren kennen.

16 Maart 19:30 tot 21:30 - Wat kan Zijnsoriëntatie voor jou betekenen? - Gratis online avond onder leiding van Chris Kersten

Gratis ONLINE avond - Wat kan Zijnsoriëntatie voor jou betekenen?

Wat kan Zijnsoriëntatie voor jou betekenen? - Gratis online avond onder leiding van Chris Kersten Wat kan Zijnsoriëntatie voor jou betekenen? Gratis online avonden onder leiding van Chris Kersten, specialist op het gebied van zelf- en relatiebegeleiding.

17 Maart 19:00 tot 21:30 - Avondcursus Zijnsoriëntatie: Zelf-Liefde, Zelf-Acceptatie, Zelf-Vertrouwen (Zeist)

Start Avondcursus Zijnsoriëntatie Zeist

Avondcursus Zijnsoriëntatie: Zelf-Liefde, Zelf-Acceptatie, Zelf-Vertrouwen (Zeist) In deze Avondcursus Zijnsoriëntatie van 6 avonden, gegeven in Zeist, leer je jezelf te accepteren en te vertrouwen precies zoals je bent.

19 Maart 10:00 tot 18:00 - Basisjaar Coach Opleiding Zijnsoriëntatie - Eindhoven

Start Basisjaar Coachopleiding Zijnsoriëntatie Eindhoven

Basisjaar Coach Opleiding Zijnsoriëntatie - Eindhoven Het is voor steeds meer mensen mogelijk om te worden wie zij werkelijk zijn en om daardoor een compleet en vervullend leven te leiden. Beschikbaarheid van deskundige begeleiding speelt daarbij een essentiële rol. Adequate begeleiding kan dit proces immers richting geven, versoepelen en versnellen.

19 Maart 10:00 tot 18:00 - Basisjaar Opleiding Zijnsoriëntatie - Eindhoven

Start Basisjaar Opleiding Zijnsoriëntatie Eindhoven

Basisjaar Opleiding Zijnsoriëntatie - Eindhoven Leren om echt op je gemak te zijn met jezelf. Leren je leven in te richten zoals je dat écht wilt. Ontdekken wat je bestemming is en daarin je geluk vinden. Daar gaat het om in deze training.

19 Maart 10:00 tot 18:00 - Training Zijnsoriëntatie Jaar 3: Existentiële Thema’s - Zeist

Start Training Zijnsoriëntatie Jaar 3

Training Zijnsoriëntatie Jaar 3: Existentiële Thema’s - Zeist In het derde jaar van Training Zijnsoriëntatie gaan we verder op het pad van zelfbevrijding en zelfrealisatie. We behandelen een aantal zeer fundamentele thema's die ons daar ingrijpend bij gaan helpen.

19 Maart 13:30 tot 17:00 - Introductieworkshops Zijnsoriëntatie 1/2 dag - Zeist

ONLINE Introductieworkshop Opleiding Zijnsoriëntatie Zeist

Introductieworkshops Zijnsoriëntatie 1/2 dag - Zeist Geef jezelf de kans om tijdens deze introductieworkshop in korte tijd de schoonheid en diepgang van het zijnsgeoriënteerde werk te leren kennen.

19 Maart 13:30 tot 17:00 - Online Introductieworkshops Opleiding Zijnsoriëntatie

Online Introductieworkshop Opleiding Zijnsoriëntatie

Online Introductieworkshops Opleiding Zijnsoriëntatie Geef jezelf de kans om tijdens deze introductieworkshop in korte tijd de schoonheid en diepgang van het zijnsgeoriënteerde werk te leren kennen.

19 Maart 13:30 tot 17:00 - Online Workshop - Zelfliefde

Online Workshop o.l.v. Chris Kersten en Fiene van Loock

Online Workshop - Zelfliefde Online Workshop Zijnsoriëntatie met "Zelfliefde" als onderwerp op vrijdag 19 maart 2021. Gelukkig zijn kan alleen als er sprake is van een positieve relatie met jezelf.

19 Maart 19:00 tot 22:00 - Bevrijd je Essentie door Zijnsgeoriënteerde Dans

Introductieworkshop Zijnsgeoriënteerde Dans

Bevrijd je Essentie door Zijnsgeoriënteerde Dans In deze training vormt de lichaamservaring op een verrassende manier de ingang naar wie je in essentie bent. Met dans als krachtig middel en daarnaast met lichaamswerk, visualisaties, bewustzijnsoefeningen en aanraking leer je om een dieper contact met je lichaam te ontwikkelen.

20 Maart 09:30 tot 17:30 - Basisjaar Coach Opleiding Zijnsoriëntatie - Arnhem

Start Basisjaar Coach Opleiding Arnhem

Basisjaar Coach Opleiding Zijnsoriëntatie - Arnhem Het is voor steeds meer mensen mogelijk om te worden wie zij werkelijk zijn en om daardoor een compleet en vervullend leven te leiden. Beschikbaarheid van deskundige begeleiding speelt daarbij een essentiële rol. Adequate begeleiding kan dit proces immers richting geven, versoepelen en versnellen.

20 Maart 09:30 tot 17:30 - Basisjaar Opleiding Zijnsoriëntatie - Arnhem

Start Basisjaar Arnhem

Basisjaar Opleiding Zijnsoriëntatie - Arnhem Leren om echt op je gemak te zijn met jezelf. Leren je leven in te richten zoals je dat écht wilt. Ontdekken wat je bestemming is en daarin je geluk vinden. Daar gaat het om in deze training.

20 Maart 13:30 tot 17:00 - Innerlijke Kracht door Zijnsoriëntatie – Zesdaagse Training in Zeist

Introductieworkshop Innerlijke Kracht Zeist

Innerlijke Kracht door Zijnsoriëntatie – Zesdaagse Training in Zeist Innerlijke Kracht draagt je, voedt je en verbreedt je horizon. Innerlijke Kracht geeft een besef van opgewassen te zijn tegen het leven, van mogelijkheden, van vertrouwen en vrijheid om te kiezen in plaats van moeten.

21 Maart 14:00 tot 15:00 - Gratis Proeflessen Zen Meditatie (online)

Online Proefles Zen Meditatie

Gratis Proeflessen Zen Meditatie (online) Door de Gratis Proeflessen Zen Meditatie willen we je in de gelegenheid stellen kennis te maken met Zen Meditatie.

21 Maart 16:00 tot 17:00 - Gratis Proeflessen Zen Meditatie (online)

Online Proefles Zen Meditatie

Gratis Proeflessen Zen Meditatie (online) Door de Gratis Proeflessen Zen Meditatie willen we je in de gelegenheid stellen kennis te maken met Zen Meditatie.

25 Maart 19:00 tot 21:30 - Avondcursus Zijnsoriëntatie: Zelf-Liefde, Zelf-Acceptatie, Zelf-Vertrouwen (Haarlem)

Start Avondcursus Zijnsoriëntatie Haarlem

Avondcursus Zijnsoriëntatie: Zelf-Liefde, Zelf-Acceptatie, Zelf-Vertrouwen (Haarlem) In deze Avondcursus Zijnsoriëntatie van 6 avonden, gegeven in Haarlem, leer je jezelf te accepteren en te vertrouwen precies zoals je bent.

26 Maart 09:00 tot 17:00 - Online Basisjaar Coach Opleiding Zijnsoriëntatie

Start Online Coachopleiding Zijnsoriëntatie

Online Basisjaar Coach Opleiding Zijnsoriëntatie Het is voor steeds meer mensen mogelijk om te worden wie zij werkelijk zijn en om daardoor een compleet en vervullend leven te leiden. Beschikbaarheid van deskundige begeleiding speelt daarbij een essentiële rol. Adequate begeleiding kan dit proces immers richting geven, versoepelen en versnellen.

26 Maart 09:00 tot 17:00 - Online Basisjaar Opleiding Zijnsoriëntatie

Start Online Basisjaar Zijnsoriëntatie

Online Basisjaar Opleiding Zijnsoriëntatie Leren om echt op je gemak te zijn met jezelf. Leren je leven in te richten zoals je dat écht wilt. Ontdekken wat je bestemming is en daarin je geluk vinden. Daar gaat het om in deze training.

26 Maart 10:00 tot 18:00 - Coach Opleiding Zijnsoriëntatie Jaar 3: het Zijnsgeoriënteerde Instrumentarium en de Bevrijding van het Energetische systeem - Zeist

Start Coach Opleiding Zijnsoriëntatie Jaar 3

Coach Opleiding Zijnsoriëntatie Jaar 3: het Zijnsgeoriënteerde Instrumentarium en de Bevrijding van het Energetische systeem - Zeist In het derde jaar van de Coachopleiding Zijnsoriëntatie leer je de psychologische en spirituele achtergrond van diverse zijnsgeoriënteerde instrumenten op een nog dieper niveau begrijpen en in de praktijk toepassen en wel op jezelf en op je cliënten.

26 Maart 10:00 tot 18:00 - Opleiding Trainer Zijnsoriëntatie

Start Opleiding Trainer Zijnsoriëntatie

Opleiding Trainer Zijnsoriëntatie Centrum Zijnsoriëntatie houdt zich al sinds het begin van haar bestaan bezig met de opleiding van Trainers Zijnsoriëntatie. Al onze trainers zijn vanaf het begin daarin geschoold. Deze Opleiding staat onder leiding van Georg Hubner.

April 2021

1 April 19:00 tot 21:30 - Avondcursus Zijnsoriëntatie: Zelf-Liefde, Zelf-Acceptatie, Zelf-Vertrouwen (Rotterdam)

Start Avondcursus Zijnsoriëntatie Rotterdam

Avondcursus Zijnsoriëntatie: Zelf-Liefde, Zelf-Acceptatie, Zelf-Vertrouwen (Rotterdam) In deze Avondcursus Zijnsoriëntatie van 6 avonden, gegeven in Rotterdam, leer je jezelf te accepteren en te vertrouwen precies zoals je bent.

3 April 14:00 tot 15:00 - Gratis Proeflessen Zen Meditatie (online)

Online Proefles Zen Meditatie

Gratis Proeflessen Zen Meditatie (online) Door de Gratis Proeflessen Zen Meditatie willen we je in de gelegenheid stellen kennis te maken met Zen Meditatie.

3 April 16:00 tot 17:00 - Gratis Proeflessen Zen Meditatie (online)

Online Proefles Zen Meditatie

Gratis Proeflessen Zen Meditatie (online) Door de Gratis Proeflessen Zen Meditatie willen we je in de gelegenheid stellen kennis te maken met Zen Meditatie.

4 April 10:30 tot 17:00 - Stilte Dag op Zondag - Zeist

Los te volgen dagen

Stilte Dag op Zondag - Zeist Een Stilte Dag op Zondag bij Centrum Zijnsoriëntatie biedt je de kans om regelmatig een dag de helende werking van de stilte te ervaren. Gun jezelf een dag van meditatie, stilte en oprechte zelfontmoeting. Ervaar hoe bijzonder het is om in stilte samen te zijn, te mediteren, te lunchen en te evalueren aan het eind van de dag.

6 April 19:00 tot 21:30 - Avondcursus Zijnsoriëntatie: Zelf-Liefde, Zelf-Acceptatie, Zelf-Vertrouwen (’s Hertogenbosch)

Start Avondcursus Zijnsoriëntatie ’s Hertogenbosch

Avondcursus Zijnsoriëntatie: Zelf-Liefde, Zelf-Acceptatie, Zelf-Vertrouwen (’s Hertogenbosch) In deze Avondcursus Zijnsoriëntatie van 6 avonden, gegeven in ’s Hertogenbosch, leer je jezelf te accepteren en te vertrouwen precies zoals je bent.

9 April 19:00 tot 22:00 - Bevrijd je Essentie door Zijnsgeoriënteerde Dans

Introductieworkshop Zijnsgeoriënteerde Dans

Bevrijd je Essentie door Zijnsgeoriënteerde Dans In deze training vormt de lichaamservaring op een verrassende manier de ingang naar wie je in essentie bent. Met dans als krachtig middel en daarnaast met lichaamswerk, visualisaties, bewustzijnsoefeningen en aanraking leer je om een dieper contact met je lichaam te ontwikkelen.

10 April 10:00 tot 18:00 - Innerlijke Kracht door Zijnsoriëntatie – Zesdaagse Training in Zeist

Start Innerlijke Kracht Zeist

Innerlijke Kracht door Zijnsoriëntatie – Zesdaagse Training in Zeist Innerlijke Kracht draagt je, voedt je en verbreedt je horizon. Innerlijke Kracht geeft een besef van opgewassen te zijn tegen het leven, van mogelijkheden, van vertrouwen en vrijheid om te kiezen in plaats van moeten.

11 April 13:30 tot 17:00 - Introductieworkshops Zijnsoriëntatie 1/2 dag - Zeist

Introductieworkshop Opleiding Zijnsoriëntatie Zeist

Introductieworkshops Zijnsoriëntatie 1/2 dag - Zeist Geef jezelf de kans om tijdens deze introductieworkshop in korte tijd de schoonheid en diepgang van het zijnsgeoriënteerde werk te leren kennen.

13 April 19:00 tot 22:00 - Zen Meditatie

Start Introductiecursus dinsdag

Zen Meditatie Elke dinsdag en donderdag zijn er meditatiegroepen voor mensen met ervaring en introductiecursussen voor beginners.

14 April 19:00 tot 21:30 - Online Vervolg Avondcursus Zijnsoriëntatie: De ervaring van Kostbaarheid en Zelfrespect

Start vervolg Avondcursus (online)

Online Vervolg Avondcursus Zijnsoriëntatie: De ervaring van Kostbaarheid en Zelfrespect In deze vervolgcursus van 6 avonden leer je meer afgestemd te zijn op je innerlijke waarheid en daarmee steeds meer op je gemak te zijn. Door een groeiend gevoel van eigenwaarde, groeit je zelfvertrouwen, je zelfrespect en je eigenheid.

15 April 19:00 tot 22:00 - Zen Meditatie

Start Introductiecursus donderdag

Zen Meditatie Elke dinsdag en donderdag zijn er meditatiegroepen voor mensen met ervaring en introductiecursussen voor beginners.

15 April 19:30 tot 21:30 - Gratis Informatie Avonden - Zeist

Open Avond Opleiding Zijnsoriëntatie Zeist (ONLINE)

Gratis Informatie Avonden - Zeist Een informatie avond is een gratis, open inloopavond, waar je al je vragen kunt stellen over de Opleidingen Zijnsoriëntatie. Het is tevens een goede manier om de trainer te leren kennen.

15 April 19:30 tot 21:30 - Wat kan Zijnsoriëntatie voor jou betekenen? - Gratis online avond onder leiding van Chris Kersten

Gratis ONLINE avond - Wat kan Zijnsoriëntatie voor jou betekenen?

Wat kan Zijnsoriëntatie voor jou betekenen? - Gratis online avond onder leiding van Chris Kersten Wat kan Zijnsoriëntatie voor jou betekenen? Gratis online avonden onder leiding van Chris Kersten, specialist op het gebied van zelf- en relatiebegeleiding.

17 April 10:00 tot 18:00 - Bevrijd je Essentie door Zijnsgeoriënteerde Dans

Start Training Zijnsgeoriënteerde Dans

Bevrijd je Essentie door Zijnsgeoriënteerde Dans In deze training vormt de lichaamservaring op een verrassende manier de ingang naar wie je in essentie bent. Met dans als krachtig middel en daarnaast met lichaamswerk, visualisaties, bewustzijnsoefeningen en aanraking leer je om een dieper contact met je lichaam te ontwikkelen.

23 April 10:00 tot 18:00 - Basisjaar Coach Opleiding Zijnsoriëntatie - Zeist

Start Basisjaar Coachopleiding Zijnsoriëntatie Zeist

Basisjaar Coach Opleiding Zijnsoriëntatie - Zeist Het is voor steeds meer mensen mogelijk om te worden wie zij werkelijk zijn en om daardoor een compleet en vervullend leven te leiden. Beschikbaarheid van deskundige begeleiding speelt daarbij een essentiële rol. Adequate begeleiding kan dit proces immers richting geven, versoepelen en versnellen.

23 April 10:00 tot 18:00 - Basisjaar Opleiding Zijnsoriëntatie - Zeist

Start Basisjaar Opleiding Zijnsoriëntatie Zeist

Basisjaar Opleiding Zijnsoriëntatie - Zeist Leren om echt op je gemak te zijn met jezelf. Leren je leven in te richten zoals je dat écht wilt. Ontdekken wat je bestemming is en daarin je geluk vinden. Daar gaat het om in deze training.

29 April 19:00 tot 21:30 - Online Avondcursus Zijnsoriëntatie: Zelf-Liefde, Zelf-Acceptatie, Zelf-Vertrouwen

Start Online Avondcursus

Online Avondcursus Zijnsoriëntatie: Zelf-Liefde, Zelf-Acceptatie, Zelf-Vertrouwen In deze Online Avondcursus Zijnsoriëntatie van 6 avonden leer je jezelf te accepteren en te vertrouwen precies zoals je bent.

Mei 2021

2 Mei 10:30 tot 17:00 - Stilte Dag op Zondag - Zeist

Los te volgen dagen

Stilte Dag op Zondag - Zeist Een Stilte Dag op Zondag bij Centrum Zijnsoriëntatie biedt je de kans om regelmatig een dag de helende werking van de stilte te ervaren. Gun jezelf een dag van meditatie, stilte en oprechte zelfontmoeting. Ervaar hoe bijzonder het is om in stilte samen te zijn, te mediteren, te lunchen en te evalueren aan het eind van de dag.

2 Mei 19:00 tot 7 Mei 13:00 - Retraite voor Moeders

Start Retraite voor Moeders

Retraite voor Moeders Deze retraite van 2 t/m 7 mei 2021 is speciaal bedoeld voor jou als Moeder. Deze retraite is een geschenk aan jezelf en zul je aan de ene kant beleven als vakantie, aan de andere kant als verdieping, bevrijding en verzachting.

2 Mei 19:30 tot 7 Mei 13:00 - Dans Retraite Mei: Bevrijd je Essentie door Zijnsgeoriënteerde Dans

Start Dans Retraite Mei 2021

Dans Retraite Mei: Bevrijd je Essentie door Zijnsgeoriënteerde Dans Hou je van stilte, van rust, maar tegelijkertijd ook van je energiek, levendig en blij voelen, kom dan deze zomer naar een prachtige plek in het coulisselandschap van de Achterhoek. Hier kun je voluit genieten van een retraite met afwisselend lichaamswerk, meditatie en dans op basis van Zijnsoriëntatie. Van 2 tot en met 7 mei 2021.

Juni 2021

6 Juni 10:30 tot 17:00 - Stilte Dag op Zondag - Zeist

Los te volgen dagen

Stilte Dag op Zondag - Zeist Een Stilte Dag op Zondag bij Centrum Zijnsoriëntatie biedt je de kans om regelmatig een dag de helende werking van de stilte te ervaren. Gun jezelf een dag van meditatie, stilte en oprechte zelfontmoeting. Ervaar hoe bijzonder het is om in stilte samen te zijn, te mediteren, te lunchen en te evalueren aan het eind van de dag.

Augustus 2021

22 Augustus 19:30 tot 27 Augustus 13:00 - Retraite voor Partners: de Viering van het Samen Zijn

Start retraite voor Partners

Retraite voor Partners: de Viering van het Samen Zijn Met behulp van diverse zijnsgeoriënteerde oefeningen die in de praktijk hun grote waarde hebben bewezen breng je met deze retraite van 22 t/m 27 augustus 2021 je relatie tot bloei.

23 Augustus 17:00 tot 28 Augustus 13:00 - Zomer Stilte Retraite: In het Hart van het Leven

Start Zomer Stilte Retraite

Zomer Stilte Retraite: In het Hart van het Leven Deze stilte retraite is helemaal bedoeld om je het geschenk van stilte, rust een eenvoud te laten ervaren. Een mogelijkheid om helemaal bij jezelf te komen, om afscheid te nemen van de complexiteit en om je toevlucht te nemen tot de eenvoud. We kiezen voor rust en toewijding als krachtige balsem voor de ziel. Van 23 t/m 28 augustus 2021.