‘Wie goed voor zichzelf zorgt, is een geschenk voor de ander.’

Dit is het vervolg op de Avondcursus ‘Zelfliefde, Zelfacceptatie en Zelfvertrouwen’.

In module 1 van de avondcursus stond het thema Zelf-liefde centraal. We hebben het begrip ‘holding’ behandeld en ervaren hoe belangrijk het is om vriendelijk te zijn voor alles in onszelf. Daar waar we in het dagelijks leven geneigd zijn ons op de buitenwereld te richten voor ons geluk, hebben we nu ervaren hoe prettig het is om onszélf te verwelkomen en te horen. Dat wat zich ooit heeft teruggetrokken door gebrek aan ondersteuning en veiligheid, voelt zich dan gehoord, ontspant en komt tevoorschijn. Het is deze radicaal positieve zelf-benadering waardoor we tot bloei komen.

Zelf-liefde gaat over onze gevoeligheid en behoefte aan verbinding. Module 2 van deze cursus richt zich op Innerlijke Kracht en het geschenk dat je in wezen bent. Het is Zelf-respect dat maakt dat je jouw waarheid, jouw unieke kleur, durft te leven.

Misschien herken je dat we geneigd zijn om trouw te zijn aan de ander óf trouw te zijn aan onszelf en heb je het conflict dat dat oproept wel eens ervaren. Vaak onderdrukken we één van deze twee fundamentele behoeften met als gevolg dat er een spanningsveld tussen deze behoeften ontstaat en we innerlijk in conflict leven. Spirituele groei betekent dat dit conflict vermindert, waardoor je meer jezelf kunt zijn in je relaties.

In deze vervolgcursus van 6 avonden leer je meer afgestemd te zijn op je innerlijke waarheid en daarmee steeds meer op je gemak te zijn. Door een groeiend gevoel van eigenwaarde, groeit je zelfvertrouwen, je zelfrespect en je eigenheid. Ook ervaren we hoe we onze gevoeligheid en behoefte aan verbinding kunnen verbinden met zelfrespect en eigenheid.

Deze module van 6 avonden is een waardevolle verdieping in de Zijnsoriëntatie. We werken net als in de eerste module met diverse instrumenten en oefeningen, zoals het rustig uitspreken van gevoelens, lichaamswerk en visualisatie. In de eerste cursus heb je vast ervaren wat voor moois het je bracht en dat het je goed deed. Als dat naar meer smaakt, laat dit vervolg dan zeker niet aan je voorbijgaan.

Gun jezelf dus ook deze zes avonden. Ze zullen je zonder meer goed doen.

Praktische Zaken

Leiding:

Cursusavonden:

6 maandagavonden:
17 en 31 oktober,
14 en 28 november,
12 en 19 december 2022
van 19.00 tot 21.30 uur.

 

Locatie:

Kosten:

  • Privé: € 330,00
  • Zakelijk: € 449,00

In de kosten van deze cursus is één persoonlijk coachingsgesprek met de trainer inbegrepen.

Ik wil mij aanmelden

  • Ruimte voor vragen of opmerkingen