Centrum Zijnsoriëntatie

Telefoon & email

030-262 1487
centrum@zijn.nu

Bereikbaarheid en openingstijden Servicebureau

Maandag t/m vrijdag van 08:30 – 15:00 uur

Bankgegevens

Bank: ING
IBAN: NL23INGB0007992891
BIC: INGBNL2A

Kamer van Koophandel en BTW-nummer

KvK-nummer: 30129654
BTW-nummer: NL804830319B01

Missie

Als Centrum Zijnsoriëntatie willen wij een gemeenschap zijn van cliënten, studenten en medewerkers die gericht zijn op “Zijn” eerder dan op “Hebben”. We geloven er in dat ieder mens van betekenis wil en kan zijn voor de wereld. Dit kan het beste door te leren op je gemak te zijn met jezelf en met anderen, door te leren echt in contact te zijn met wie en wat er is, door werkelijk jezelf te zijn en daardoor in staat jouw waarheid te leven en tot uitdrukking te brengen. Lees hier verder.

Privacyverklaring

Wij zien het als een belangrijke verantwoordelijkheid om je persoonlijke gegevens goed te beschermen. Deze Privacyverklaring bestaat uit twee delen:

Mocht je vragen hebben over deze Privacyverklaring of suggesties ter verbetering ervan dan houden we ons aanbevolen. Ook als je je gegevens wilt aanpassen of verwijderen uit onze administratie richt je dan tot ons. Wij beschouwen ons daaraan gehouden.

Algemene voorwaarden

Bekijk hier de algemene voorwaarden van Centrum Zijnsoriëntatie.

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Centrum Zijnsoriëntatie met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Centrum Zijnsoriëntatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid van de op deze website opgenomen informatie. Verwijzingen naar sites die niet door Centrum Zijnsoriëntatie worden onderhouden zijn louter ter informatie voor de bezoeker opgenomen. Hoewel Centrum Zijnsoriëntatie uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan Centrum Zijnsoriëntatie niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Het is de gebruiker van deze site niet toegestaan de inhoud van de site te vermenigvuldigen, door te sturen, te distribueren, te verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van Centrum Zijnsoriëntatie.