Boek rusten in zijn zonder jaartalDit boek vormt de neerslag van een jaar toewijding van een groep van 18 deelnemers aan het Zijn. Het is tot stand gekomen doordat de audio opnames van de trainingsdagen door de deelnemers werden uitgewerkt. Buitengewoon veel inzet voor de goede zaak. Dat allemaal om inzicht te krijgen in de Kunst van Vriendelijkheid, want zo kunnen we de belangrijkste rode draad door deze training wel noemen. Vaardig worden in allerlei manieren van zelfbegeleiding, die de praktische toepassing vormen van de kunst van vriendelijkheid. Vaardig worden in relateren en communiceren en het oplossen van knelpunten daarin, een andere rode draad in de training. Verder zicht krijgen op de wetten van het Leven en het vermogen om ook door een Zijnsbril naar het leven te kijken en het leven van daaruit te ervaren.

In de eerste plaats is dit boek bedoeld als naslagwerk voor de deelnemers van dit trainingsjaar. Daarnaast is het ook als “state of the art” interessant voor alle mensen die dit basisjaar in het verleden hebben gevolgd. Zij kunnen kennis nemen van nieuwe oefeningen en nieuw geschreven theoretische achtergronden. Daardoor zal het ook bruikbaar zijn voor de deelnemers van het vervolg van de Training Zijnsoriëntatie, voor deelnemers van de Coachopleidingen, voor oefengroepen van oud studenten en voor collega’s. Voor mensen die de training overwegen kan het boek zicht geven op de training en daarmee de besluitvorming daarover vergemakkelijken.

Het jaarboek is voor €29,95 exclusief verzendkosten te bestellen. De Pdf-versie kan kosteloos besteld worden. Bestellen kan via onderstaand formulier.

(N.B. de papieren versie van het boek is op dit moment tijdelijk niet leverbaar)