“Het basisjaar Zijnsoriëntatie heeft voor mij een fundamentele verandering in mijn leven gebracht. Hoewel ik al eerder verschillende trainingen en diverse therapieën heb gevolgd, had ik bij zijnsoriëntatie het gevoel dat ik thuiskwam. Het vormt voor mij precies de juiste combinatie van oefeningen, psychologische inzichten, meditatie en spiritualiteit.”

boek-ervaringen-basisjaar

Het Basisjaar van de Opleiding Zijnsoriëntatie is een intensieve 20-daagse training die een grote impact heeft op je leven. Het beste is dat te zien in hoe de studenten tijdens de training veranderen. Om belangstellenden een beeld te geven van wat studenten aan de training hebben gehad, hebben we ervaringen gebundeld die door studenten aan het einde van hun basisjaar zijn opgeschreven.

Klik hier om een indruk te krijgen van de inhoud. Je kunt de gratis PDF-versie het boekje met onderstaand formulier opvragen. De papieren versie is gratis te verkrijgen bij Centrum Zijnsoriëntatie in Zeist.

Mocht je geïnspireerd zijn door wat je leest en interesse hebben in volgen van de Opleiding Zijnsoriëntatie, dan kun je ook het Jaarboek ‘Rusten in Zijn – Doen wat je écht Wilt” bestellen. Dit geeft een goed beeld van wat er in de opleiding allemaal aan de orde komt.