Ben je na het Basisjaar of een vervolgjaar niet doorgegaan met de Opleiding Zijnsoriëntatie omdat die te intensief voor je was? Maar zou je wel graag een groep en een leraar willen om je persoonlijke en spirituele ontvouwingsproces te ondersteunen? Dan is dit programma iets voor jou! 

De Zijnsgroep met maandelijkse bijeenkomsten

Net als in de Training Zijnsoriëntatie staan Constructieve zelfbegeleiding en Spiritueel zelfleiderschap centraal. Daarnaast gaan we dieper in op verlangen, kwetsing, boosheid en de wil. En we doen dit jaar verschillende visualisaties om het contact met onze essentie te versterken. Maar in plaats van 15 dagen heeft de Zijnsgroep 10 dagen. Dit komt neer op één bijeenkomst per maand.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opzet Training Zijnsoriëntatie: De Zijnsgroep

De opzet van De Zijnsgroep is zo dat er iedere maand een bijeenkomst is. Voor de start van de training is er een online intakegesprek van een half uur om de persoonlijke thema’s voor het jaar te verhelderen. De groep bestaat uit studenten die minstens het basisjaar hebben afgerond. Mentor, pupil en oefengroep zijn facultatief zodat je zelf de intensiteit kunt bepalen. Bij de training horen ook 4 individuele sessies.

Praktische Zaken

Leiding:

Trainingsdata 2023-2024:

Vrijdag 14 april,
Vrijdag 26 mei,
Vrijdag 30 juni,
Vrijdag 1 september,
Vrijdag 6 oktober,
Vrijdag 17 november,
Donderdag 14 december 2023,
Vrijdag 19 januari,
Vrijdag 16 februari en
Vrijdag 15 maart 2024

Alle dagen van 10.00 tot 18.00 uur.

Aanmelden:

Vóór de start doe je een gratis online intake van een half uur met de trainer. Daarin bespreek en verhelder je je doelstellingen en thema’s.

Overzicht Opleidingen Zijnsoriëntatie:

Klik hier om een beeld te krijgen van de samenhang tussen alle onderdelen van de afdeling Opleiding Zijnsoriëntatie.

Locatie:

Centrum Zijnsoriëntatie

Kosten:

  • Privé: € 1.900,00
  • Zakelijk: € 2.375,00

Inbegrepen in deze kosten zijn de kosten voor de tien trainingsdagen en het online intakegesprek. Deze kosten zijn exclusief de kosten van de vier individuele sessies. Voor de individuele sessies hanteren we het in het Centrum gebruikelijke inkomensafhankelijke tarief. Een overzicht van deze tarieven en een indicatie van de verblijfskosten van de tweedaagse vind je op deze pagina.

 

Ik wil mij aanmelden

  • Ruimte voor vragen of opmerkingen