Juist nu willen we er voor je zijn. Hoe we dat willen leggen we hier uit.


1. Persoonlijke gesprekken

Voor iedereen die behoefte heeft aan ondersteuning in deze moeilijke tijden willen wij graag beschikbaar zijn. Neem bij voorkeur per e-mail contact met ons op en wij zullen je telefonisch benaderen en samen bezien hoe we eventueel op korte termijn een online gesprek kunnen arrangeren.

2. Reeds geplande sessies
De bedoeling is geplande individuele- en relatiesessies zoveel mogelijk door te laten gaan. De betrokken trainer of coach zal enkele dagen voor de geplande datum contact met je opnemen en bespreken hoe de sessie online kan worden gegeven. Dat geldt zowel voor puur individuele sessies als voor individuele sessies in groepsverband. Al onze trainers en coaches hebben ervaring met online sessies en met allerlei technische middelen die daarbij behulpzaam zijn.

3. Geplande nieuwe trainingen in groepsverband
Alle op korte termijn geplande nieuwe trainingen zijn uitgesteld en als je je daarvoor had opgegeven is er daarover contact met je geweest. Zo niet, dan zal dat een dezer dagen gebeuren.

Overweeg je deel te nemen aan een training, schroom dan zeker niet om ons dat te laten weten. Dan neemt de betrokken trainer contact met je op. Juist in deze tijd is het misschien wel beter mogelijk zorgvuldig te onderzoeken welke instrumenten voor persoonlijke groei voor jou beschikbaar zijn.

4. Huidige doorgaande groepen
Alle trainers van bestaande groepen nemen contact op met de mensen uit hun groepen. De bedoeling is dat alle groepen op de geplande datum en tijd online samenkomen. Hoe dat technisch zal gaan, wordt in overleg met betrokkenen vastgesteld.

Op die manier willen wij als trainers er zeker ook voor die mensen met hun actuele problematiek zijn. Zoals altijd bieden wij instrumenten waarmee je jezelf op een krachtige en positieve manier kunt begeleiden. Iets wat juist nu zo bijzonder behulpzaam is. Op die manier kun je er ook op een positieve manier voor je omgeving zijn wat ook zo enorm belangrijk is.

Eerder deze week stuurden we een nieuwsbrief met het onderwerp: De Corona Pandemie is ook een Emotie Pandemie
Hierop ontvingen we veel positieve reacties. Die kan je misschien inspireren en ook praktisch kan helpen.

Wij wensen iedereen het beste in deze moeilijke tijden.

Namens alle trainers van Centrum Zijnsoriëntatie,

Chris Kersten