Iedereen die enige tijd onderweg is op het pad van persoonlijke en spirituele groei weet dat de oplossing voor je problemen, voor je gemis en voor de vervulling van je verlangens niet in de buitenwereld te vinden is. Ja, denk je dan, deze conclusie is simpel, maar hoe doe je dat? Hoe bevrijd je jezelf van je gerichtheid op de buitenwereld en hoe kom je tot de compleetheid van het “Zijn”.

Zijn, Rust, Verlichting, Vervulling gaan samen, zo zal deze tweedaagse blijken. Mensen helpen dat te bereiken is de bestaansgrond van Centrum Zijnsoriëntatie en houdt ons al meer dan 25 jaar bezig.

De ingang die we dit weekend kiezen is het doorvoelen van je behoeften, van je gemis en van je verlangens. We gaan ons dus juist bewust worden van dat wat we in de buitenwereld zoeken en ons dat vooral niet verbieden. Die verlangens doorvoelen leidt tot iets heel bijzonders, leidt tot een uitzonderlijk gevoel van compleetheid en dankbaarheid, tot een heel bijzondere staat van Zijn zul je merken.

We zullen gebruik maken van de gebruikelijke zijnsgeoriënteerde methodieken en benaderingswijzen. Contact met je gevoelens en woorden geven aan gevoelens is een kansrijke ingang naar diepere realisaties. Daar zullen we dus mee beginnen. Dat helpt te ervaren wat er in je diepte leeft en wie je ten diepste bent.

We werken zoals gebruikelijk zeer lichaamsgericht en interactief waarmee deze training ook een diepgaande relatie- en communicatietraining zal zijn.

Al met al vormt deze training een mooie introductie in het Zijnsgeoriënteerde werk en hoewel deze op zich staat, zal deze je ook helpen met je besluit om eventueel te starten met een van de Basisjaargroepen die op zes plaatsten in het land in het najaar zullen starten.

Praktische Zaken

Leiding:

Data en tijd:

Vrijdag 1 en zaterdag 2 oktober 2021 van 10.00 uur tot 18.00 uur

Locatie:

Centrum Zijnsoriëntatie
Utrechtseweg 133
3702 AC Zeist
Nederland

Kosten:

  • Privé: € 180,00
  • Zakelijk: € 180,00
Ik wil mij aanmelden