Klik hier voor een overzicht van onze Retraites & Stilte Retraites

Vijf dagen van diepe ontspanning, rust en persoonlijke groei. 

Doel

Even weer helemaal tot jezelf komen om inspiratie op te doen. Dat is waar we allemaal aan toe zijn na een jaar met Corona. We willen je de kans geven om samen met anderen gelukkig en blij te zijn en nieuwe levensenergie op te doen.

Een kleine week bijkomen, bezinning én inspiratie op een hele mooie locatie middenin de natuur in Friesland.

Zijnsoriëntatie geeft ontspanning en tegelijkertijd verdieping. Naast een zorgvuldig opgebouwd programma is er in deze retraite extra ruimte voor het vakantiegevoel. Lekker in een hangmat liggen, genieten van de natuur en gezelligheid. Daarom spreken we ook van een vakantie-retraite en dus van een combinatie van vakantie en retraite. Je bent deze week met een groep van mensen met wie je toch op een bepaalde manier zielsverwantschap zult voelen.

In de persoonlijke tijd kun je gaan wandelen in de prachtige natuur of een activiteit in de omgeving, bijvoorbeeld zwemmen of een saunabezoek, te ondernemen (facultatief). Voor wie daar behoefte aan heeft kunnen individuele sessies worden gedaan bij de trainers (inbegrepen in de prijs).

Hoe?

In het groepswerk zal er veel aandacht zijn voor het lichaam en de bevrijding van eventuele spanning. Daartoe bieden we vormen van lichaamswerk en dans aan die ervoor zorgen dat je lekker in je lijf komt en dat je je energiek en vitaal gaat voelen. Daardoor gaat je levensenergie stromen. Ook ga je daardoor ontdekken wat het betekent om te doen zonder doen waardoor de ontspanning met een beetje geluk langer behouden blijft.

Verder kan het voor sommige mensen ook echt een week zijn van bezinning. Er is ruimte voor onderzoek naar allerlei levensvragen rond relaties, werk, vrienden, enz. Ook daar zullen we je als trainers in steunen bijvoorbeeld tijdens individuele sessies, maar ook door oefeningen die we gezamenlijk doen. Ook zullen we je begeleiden bij de overgang naar huis, zodat je ook die overgang na zo’n bijzondere week soepel kunt maken.

 

Waar?

De locatie New Eden, die we hebben gekozen, is een comfortabel, rustgevend en eco-vriendelijk centrum midden in de natuur.  Je wordt er verwend met heerlijke, gezonde, vegetarische maaltijden. Er is een prachtige lichte zaal waarin we elke dag bij elkaar komen voor de meditaties en de oefeningen en daarnaast is er een gezellige relax ruimte met een houtkachel, een mooie eetzaal en een prachtige grote tuin waar je heerlijk in een hangmat kunt liggen. Het terrein grenst aan bossen en weilanden, waar je fijn kunt wandelen. Zie het filmpje op: neweden.org. Een saunabezoek op een vrije middag behoort tot de mogelijkheden. Tijdens de retraite is het mogelijk een (gratis) individuele sessie in te plannen met een van de trainers.

Kortom

Zo wordt dit een retraite van tot rust komen  en ontspanning. Van dieper begrip waar het in het leven eigenlijk om gaat. Je gaat naar huis met de tools om beter voor jezelf te zorgen en van daaruit voor anderen. Je bent hartelijk welkom voor dit geschenk aan jezelf.

Praktische Zaken

Leiding:

Datum en Tijd:

Aanvang: 20 juli 2021, 19.30 uur
Afloop: 25 juli 2021, na de lunch

 

Locatie:

New Eden
Sparjeburd 2
8409 CK Hemrik, Friesland
Nabij Beetsterzwaag

Kosten:

  • € 765,00

Er zijn naast tweepersoonskamers ook eenpersoonskamers beschikbaar. De extra kosten hiervoor bedragen € 200,- (€ 40,- per nacht). Geef bij je aanmelding aan naar welk type kamer je voorkeur uitgaat zodat we daar rekening mee kunnen houden tijdens het toewijzen van de kamers.

In de kosten zijn inbegrepen:

  • Verblijfskosten inclusief alle maaltijden, met soep en brood op de dag van aankomst en lunch op de laatste dag,
  • snacks,
  • onbeperkt koffie en thee,
  • handdoeken en beddengoed,
  • de mogelijkheid van een korte individuele sessie met een van de trainers,
  • Trainingskosten,
  • BTW.
Ik wil mij aanmelden